Wil jij naast je studie bij een leuk en innovatief bedrijf aan de slag als ontwikkelaar? Ben jij hobbymatig bezig met programmeren? Of ben jij een hbo- of wo-student en op zoek naar een bijbaan als programmeur? Wil je ervaring opdoen met één van de grootste Cloud ontwikkelplatformen ter wereld? Solliciteer dan nu voor een bijbaan als ontwikkelaar bij Nétive!

Over Nétive
Nétive is marktleider in Nederland voor het leveren van VMS applicaties. Ons doel is om in 2020 marktleider in West-Europa te zijn. Onze applicatie is een onafhankelijke, eenvoudige en complete oplossing voor het werven, administreren en sturen van arbeid. Onze partners bestaan uit diverse grote landelijke opdrachtgevers in diverse branches. Het team bestaat momenteel uit 25 professionals in een prettige en informele setting. De standplaats is Rijswijk (ZH).

Bijbaan als programmeur: wat ga je doen

Ter uitbreiding van ons ontwikkelteam zijn wij op zoek naar programmeertalenten die graag hun vers opgedane kennis of hobby in de praktijk willen brengen in de vorm van een bijbaan als ontwikkelaar. Jouw werkzaamheden lopen uiteen van het optimaliseren van de programmeercode tot het toevoegen van nieuwe functionaliteiten. Ideaal als je geïnteresseerd bent om je programmeerskills in Back-end of Front-end programmeertalen te verbeteren en relevante werkervaring op te doen. Na een korte inwerkperiode kun je direct aan de slag. Deels bij ons op kantoor en deels thuis. Om het werk goed te kunnen combineren met je studie is het ook mogelijk om in de avonduren of in het weekend te werken.

Wij bieden

  • een flexibele bijbaan in software development tijdens je studie;
  • een gegarandeerd minimaal aantal uren per week (minimaal 8 uur);
  • kans om tijdens je studie relevante werkervaring op te doen in een professionele omgeving;
  • een uitstekend uurloon;
  • doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf na afronding van je studie.

Gevraagde competenties en vaardigheden

  • (excellente) hbo- of wo-student in de richting Informatica of een andere technische of bètastudie;
  • minimaal 8 uur per week beschikbaar;
  • aantoonbare affiniteit met softwareontwikkeling vanuit studie of hobby;
  • communicatief vaardig en enthousiast!

Informatie & Solliciteren

Kandidaten worden uitgenodigd te solliciteren via vacatures@netive.nl. Wij ontvangen graag je uitgebreide motivatie en cv. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Linda Kruithof, Officemanager: 06-390 88 431.