Automatiseer en vereenvoudig je inhuurproces

Nétive VMS biedt een alles-in-één oplossing voor effectief personeelsbeheer, zodat je niet alleen aan alle wettelijke vereisten voldoet, maar ook kosten optimaliseert en de beste kandidaten aantrekt.
  • Beheer vast en flex in één centraal systeem
  • Bespaar tijd en kosten door het automatiseren van taken
  • Verkrijg inzicht door rapportages en neem slimme beslissingen
collegas met laptop
VMS Peak Matrix Leader
300+
organisaties die ons vertrouwen
99%
van onze klanten blijft trouw

Oplossingen voor grip op kwaliteit, kosten en efficiëntie.

Onze gebruiksvriendelijke mogelijkheden ondersteunen je processen en behoeften.

Zowel de Nétive VMS Suite als Nétive VMS Connect zijn ontwikkeld om mensen, systemen en data samen te brengen en optimaal te laten werken en toegevoegde waarde te kunnen leveren.

Ontdek de mogelijkheden

Welkom! Bij de vernieuwers van talentmanagement.

Onze toewijding ligt in het herdefiniëren van de wijze waarop bedrijven hun personeelsbestand beheren.

Dit realiseren we door middel van baanbrekende oplossingen voor gecentraliseerde inhuurinformatie, een kostenefficiënte aanpak en doeltreffend compliancebeheer. Als pioniers in talentmanagement hebben wij een vooruitstrevende aanpak waarmee organisaties hun talentstrategie kunnen optimaliseren. Ontdek wie wij zijn en hoe wij organisaties verbinden met innovatieve oplossingen.

Uitleg door 3 collega's
Leer ons beter kennen
Damen Shipyards
Grip op inhuur & kwaliteit zijn cruciaal voor deze internationale scheepsbouwer
De implementatie van alle Nétive VMS Suite modules - van aanvraag t/m facturatie met rapportages - geeft de Inhuurdesk van Damen de tools om haar interne klanten uitstekend te servicen en faciliteren.

De Inhuurdesk heeft de volledige regierol over de instroom, doorstroom en uitstroom van medewerkers en het leveranciersmanagement. Met duidelijke doelstellingen, zoals voldoen aan nationale en Europese wet- en regelgeving. Ook interne transparantie zodat de inhurende manager op elk moment inzicht, grip en controle heeft met een dashboard en rapportages. Daarnaast moet de Nétive VMS tooling ondersteunen in de complexiteit van het kort cyclus aanvragen van vacatures met blue èn white collar profielen naast elkaar.

Damen Shiprepair locatie Vlissingen
- Wesley de Wever Manager inhuurdesk Klant sinds 2018
Gemeente Arnhem
Nétive VMS heeft geweldig geholpen bij het professionaliseren van onze externe inhuur
Nu heeft de Gemeente Arnhem grip op inhuur, de bijbehorende kosten en het systeem draagt bij aan 100% rechtmatige inhuur.

De inhuurbalie van de gemeente Arnhem en haar regionale bedrijfsvoeringsorganisatie De Connectie werken met de Nétive VMS Suite in eigen look & feel. De omgeving is zo ingericht waarbinnen verschillende gemeentes te implementeren zijn. Zo zijn ook de gemeenten Rheden en Renkum toegevoegd. Alle modules van aanvraag tot en met facturatie, rapportages en dashboards worden ingezet. Ook integratie met het HRIS Beaufort en Unit4 is hierbij mogelijk. Verder wordt er gebruikgemaakt van 2 factor authentication voor gegevensbeveiliging en Single Sign On voor extra gebruiksgemak. Verschillende medewerkers zijn getraind als functioneel applicatiebeheerder en zijn hiermee het eerste aanspreekpunt intern.

gemeente arnhem kantoor
- Petra Hermans-De Boer Manager recruitment Gemeente Arnhem Klant sinds 2018

Meer interessante informatie om te verkennen.