CWS Summit Amsterdam 2015 met Nétive

Op 21 en 22 april 2015 organiseerde het toonaangevende onderzoeksinstituut Staffing Industry Analysts het CWS Summit event. Dit evenement, primair gericht op inleners van flexibele arbeid, werd bezocht door meer dan 200 topmanagers van organisaties uit 16 landen. Er vond een groot aantal plenaire en break-out sessies plaats gedurende deze twee dagen. Uiteraard was er meer dan voldoende netwerkgelegenheid.

Inspiratie, innovatie, integratie

Het opzetten en implementeren van een strategisch – en effectief – contingent workforce programma is geen sinecure. Aanvankelijk benodigt het creativiteit en tijdens de realisatie vereist het planning en een zinvolle tactiek. Het CWS Summit Europe biedt de roadmap om uw contingent workforce programma tot een succes te brengen. Bepaal aan welke behoeften uw programma moet voldoen, ontdek nieuwe en creatieve manieren om aan die behoeften te kunnen voldoen en implementeer het naadloos binnen uw organisatie.

Nétive sponsorde het CWS Summit Amsterdam 2015

Het CWS Summit was speciaal gericht op strategisch inkopers van flexibele arbeid of human resources professionals. Wij sponsorde het CWS Summit en droegen ook inhoudelijk bij aan het evenement. Via Staffing Industry Analysts kunt u meer informatie vinden over vorige en aankomende evenementen. Uiteraard houden we u ook via deze website op de hoogte!