Middagseminar Privacy (AVG) en Inhuur van Personeel

Op 25 mei 2018 vervangt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) de huidige Privacy Wetgeving. Ook gegevens van uw tijdelijk personeel vallen onder deze nieuwe wetgeving. Wat moet u doen? Wat kunt u verwachten van een broker of MSP? Wie is verantwoordelijk? Wat zijn de risico’s? Onder het deskundig voorzitterschap van zipconomy ondernemer Hugo-Jan Ruts zullen de aanwezige deelnemers en experts maximaal tot interactie komen.


Na afloop van dit middagseminar:

-bent u op de hoogte van de wijzigingen in de wet en wat de wetgever hiermee bedoelt
-heeft u een concreet stappenplan hoe u uw inhuurproces voorbereidt op de nieuwe wet
-zijn uw vragen over de AVG beantwoord
-bent u uitgenodigd voor een collegiale borrel na afloop (met Neerlands beste bitterbal).

Datum & Locatie:
16 november 2017. Buitenplaats Sparrendaal, Driebergen

Voor wie?
Organisaties die voor meer dan EUR 2 miljoen extern personeel inhuren per jaar. Meer specifiek van deze organisaties de volgende functionarissen:

-Directies
-Privacy Officers
-Verantwoordelijken of seniors in HR, Recruitment, Inkoop en Legal
-Inhurende managers


Programma 

13.00 uur         Inloop

13.30 uur         Ontvangst & Opening door dagvoorzitter Hugo Jan Ruts (www.zipconomy.nl)

13.45 uur         Algemene Verordening Gegevensbescherming: waarom, en wat betekent dit voor het inhuren van tijdelijk personeel (Door Pellicaan Advocaten)

15.00 uur         Pauze

15.15 uur         Borging van Privacy Wetgeving in een Vendor Management Systeem (Door Netive)

15.45 uur         Uw inhuurproces AVG compliant: wat te verwachten van een MSP (Door Staffing MS)

16.15 uur         Afsluiting en discussie

16.45 uur         Borrel

Organiserende bedrijven:

Staffing Management Services is de grootste onafhankelijke managed service provider in Nederland: de professionele dienstverlener die voor haar klanten in bedrijfsleven, overheid, zorg en onderwijs het complete inhuurproces van flexibele arbeid organiseert, regisseert, faciliteert en uitvoert. Het kantoor is gevestigd in Rotterdam.

Nétive is de enige volledig onafhankelijke VMS (Vendor Management Systeem) aanbieder in Nederland.  De organisatie richt zich op het maken van software om alle facetten van het werven, selecteren, contracteren en beheren van vaste en tijdelijke medewerkers te ondersteunen. Van behoeftestelling tot en met facturering. Het VMS van Nétive is ontwikkeld op de nieuwste en beste cloud-technologie van Salesforce. Het kantoor is gevestigd in Rijswijk.

Pellicaan Advocaten is een middelgroot advocatenkantoor met vestigingen in Rotterdam, Amsterdam en Utrecht met als belangrijkste aandachtsgebieden ondernemingsrecht en arbeidsrecht. Pellicaan Advocaten werkt regelmatig samen met Mazars en is op dezelfde locaties gehuisvest. Naast kennis van het recht waar onze cliënten (ondernemingen, not for profit organisaties en dga’s) mee geconfronteerd worden, hebben wij ook specifieke kennis van diverse deelgebieden (zoals privacy). Ons doel is zaken helder te hebben en een oplossing te kunnen bieden, voordat een geschil kan ontstaan. Ook als dat geschil wel ontstaat, staan we uiteraard voor u klaar.

DE INSCHRIJVING VOOR HET EVENEMENT IS GESLOTEN. IN JANUARI 2018 WORDT EEN VOLGEND EVENEMENT GEORGANISEERD. HIEROVER VOLGT SPOEDIG MEER INFORMATIE.