Inspireren bij Nétive

Rick: We zijn hier een echte werk familie en daarom bereid voor elkaar door het vuur te gaan!

Als medewerker van het Development Operations team zorg ik er samen met m’n teamgenoten voor dat mijn collega’s bij Product Development zich kunnen focussen op het uitbreiden, draaiend houden en verbeteren van onze mooie software dienst. Mijn persoonlijke focus ligt daarbij op dit moment bij 3e lijns support. Deze plek is voor mij erg inspirerend, omdat ik in dit werk in contact sta met mijn collega’s van andere afdelingen en we elkaar op die manier inspireren om vanuit meerdere invalshoeken naar ons product te kijken en met innovatieve oplossingen te komen.

Nétive heeft mij erg geïnspireerd door me te vragen de opleiding tot werkgeluk deskundige te gaan volgen en ik ben inmiddels één van de 3 werkgeluk deskundigen die zich bezig mogen houden met het bouwen aan positieve werkcultuur binnen Nétive. Dit doen we door mooie initiatieven te lanceren. Hierbij kan je denken aan het organiseren van plezierige activiteiten, het maken van ruimte in onze overlegstructuren voor het persoonlijk beter leren kennen van collega’s en inzet op het vlak van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit alles met in het achterhoofd om onszelf en de collega’s geluk te brengen in hun werk, gebaseerd op de pijlers: Plezier, Progressie, Positiviteit en Zingeving. Ik noem het ook wel eens gekscherend ‘Sfeerbeheer’ :)

Uiteraard kwam door deze opleiding ook mijn eigen werkgeluk onder een vergrootglas te liggen en ben ik inmiddels parttime bij Nétive gaan werken om daarnaast mijzelf op te leiden tot (clini)clown. Inmiddels heb ik mijn eerste optreden als ballonnenclown bij een kinderdagverblijf achter de rug. De voldoening, energie en vaardigheden die ik hier mee opdoe, stroomt vervolgens ook weer terug naar Nétive. Dat hebben we hier slim bekeken vind ik!

Wil je meer over Rick lezen? Klik dan hier om hem beter te leren kennen.