Chris spreekt op de Webinar Week

In deze turbulente markt lijkt een half jaar vooruitkijken al moeilijk, laat staan gedurende de contractduur van de MSP.
Kunnen we wel gedetailleerde doelstellingen bepalen voor 3 jaar? Zo niet, wat dan wel?

Webinar week Chris

Wanneer een organisatie een inhuurprogramma opzet of het beheer daarvan uitbesteedt, worden de korte en lange termijndoelstellingen vaak bij aanvang gedefinieerd. Sterker nog: een MSP-dienstverlening wordt vaak zelfs als zodanig ingekocht en contractueel voor tenminste drie jaar vastgelegd. Maar in deze turbulente markt lijkt een half jaar vooruitkijken al moeilijk, laat staan gedurende de contractduur van de MSP. Kunnen we wel gedetailleerde doelstellingen bepalen voor 3 jaar? Zo niet, wat dan wel? Hoe kan je een gelukkig huwelijk creëren met je inhuurprogramma, happily ever after?

Over Chris Neddermeijer
Chris begon zijn carrière in verschillende IT-functies binnen een internationale uitzendorganisatie in 1998 en richtte in 2003 samen met Patrick Tiessen Nétive VMS op.
Door gebruik te maken van de beste technologie, kan Nétive een marktgerichte oplossing bieden die ATS, VMS, FMS en SoW combineert in één echt geïntegreerde oplossing. Met meer dan 15 jaar ervaring met Master Vendor, inhuurdesk en MSP-oplossingen is Chris verantwoordelijk voor solution architecture binnen Nétive. Zijn interesses zijn continu programma ontwikkeling, business intelligence, voorspellende analyses en kunstmatige intelligentie binnen het domein contingent workforce management.

Logo Webinar Week febr 2019