Geen Escape!

We hadden het op Linkedin al gezegd, er was op het SIA (Staffing Industry Analysts) CWS (Contingent Workforce Solutions) Summit 2019* in Londen geen ontkomen aan om Nétive te ontmoeten.

cws met Nétive

Met ‘The Smallest Escaperoom in the world’ waren we aanwezig op de beursvloer en dat viel op! Bezoekers waren erg nieuwsgierig om te weten of het hen zou lukken om binnen 30 seconden te ontsnappen uit de Escaperoom en voor ons was het telkens een mooie aanleiding om met mensen in gesprek te raken. Het was levendig en plezierig door de succesvolle en minder succesvolle escapes en dat viel op.

Demo afspraken

Er waren 9 collega’s van Nétive aanwezig op het event om gedurende de 2 drukke dagen zoveel mogelijk mensen te vertellen over de mogelijkheden van onze applicatie. Zowel op de beursvloer, als in de 2 suites in het hotel, hebben we voortdurend demo afspraken gehad en heel veel potentiële relaties weten te informeren en enthousiasmeren. Naast de bestaande relaties hebben we nu een prachtige lijst van prospects waarmee we onze groeiambities in Engeland goed kunnen vervolgen!

Succes

Omdat onze aanwezigheid op het CWS Summit 2019 een groot succes was, hebben we alweer plannen voor deelname in april 2020. Uiteraard houden we u graag op de hoogte van de mogelijkheden om ons daar op dat moment te bezoeken. Ook nu waren er diverse relaties uit Nederland aanwezig en ook zij zijn enthousiast over het totale event en over het feit dat zij geïnformeerd worden over de laatste ontwikkelingen in onze branche.

*Het jaarlijkse CWS Summit Europe is de belangrijkste conferentie voor HR & Procurement professionals uit Europa’s meest toonaangevende organisaties. Het evenement bevat casestudy’s en real-world oplossingen voor de ontwikkelingen en uitdagingen in het beheer van de huidige programma’s voor personeelsoplossingen. Of het programma nu nieuw is en men is op zoek naar tools om aan de slag te gaan of volwassen en klaar om naar het volgende niveau te groeien, het Summit biedt inhoud voor iedereen.