Eerste Nétive collega’s in Londen een feit!

Op 20 november 2019 zijn de handtekeningen gezet. Onze 2 nieuwe collega’s voor Sales, Implementatie & Consultancy starten per 1 januari 2020 @ the London office, precies een jaar nadat kantoor Londen open ging.

Eerste collegas Netive in London

Londen Office

Sinds het vroege voorjaar van 2019 zijn we in hartje Londen aanwezig met een eigen adres in een van de WeWork locaties tegenover Liverpool station. Diverse collega’s zijn daar, vanuit Nederland, wekelijks te vinden. Natuurlijk is het reizen naar deze mooie stad erg leuk en bovenal heel nuttig. Daarnaast zien we dat het succesvol zakendoen nog meer impact heeft met mensen uit de regio. Om die reden hebben we via ons warme UK netwerk 2 enthousiaste kandidaten gezocht èn gevonden die zich beiden per 1 januari 2020 Nétive collega mogen noemen.

Mijlpaal

Het is voor ons wederom een mijlpaal in 2019, mede daarom waren Patrick Tiessen (CEO), Bart Goossens (Sales director) en Edwin van de Geijn (Contractmanager) deze week in Londen om het handtekeningen moment met hen te vieren. In een volgende nieuwsbrief stellen beide heren zich graag verder voor.