We zijn nu ook officieel een Great Place To Work

Nétive heeft het certificaat “Great Place To Work” ontvangen

Certificaat Great Place to Work

Great Place to Work Nederland onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Op basis van de resultaten van het medewerkersonderzoek en de analyse van de organisatiecultuur wordt gekeken of er is voldaan aan de criteria voor goed werkgeverschap. Alleen organisaties die op beide onderdelen de vereiste scores behalen mogen direct de titel Great Place to Work Certified dragen.

Trots!

“Het eerste woord dat bij mij opkwam toen ik hoorde dat Nétive genomineerd was voor de Best Small Workplaces in Nederland? “Trots!”. Onze manier van werken, omgaan met onze mensen en natuurlijk onze klantgerichtheid vertaalt zich in deze nominatie.

De adviezen van Great Place to Work zorgen dat wij ons huidige beleid nog meer verbeteren om o.a. Werkgeluk op de agenda te krijgen voor onze huidige en toekomstige medewerkers.

Daarnaast maakt deze nominatie ons als werkgever nog aantrekkelijker om nieuwe collega’s te werven en onze groeiambities waar te maken”.

Patrick Tiessen – Algemeen directeur Nétive VMS

Over Great Place To Work

Great Place to Work is de internationale partner in het traject van onderzoek, ontwikkeling en erkenning van goed werkgeverschap. Hun missie is “Bijdragen aan een betere wereld door vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties te vergroten”. Een Great Place to Work-traject biedt organisaties een duurzame ontwikkeltool om inzicht te krijgen in het verbeterpotentieel op basis van medewerkersinput en om de organisatiecultuur te verbeteren.

Via erkenning van goed werkgeverschap streeft Great Place to Work Nederland ernaar om organisaties te stimuleren hun mensen op de eerste plek te zetten en daarmee om nog meer mensen de kans te geven om te kunnen werken bij een geweldige werkgever.

Bekijk meer informatie over Great Place to Work Certified op: https://www.greatplacetowork.nl/employer-branding/great-place-to-work-certified/