Nétive VMS per heden van 2 naar 45 adressen waar gewerkt wordt!

Nétive maatregelen corona virus

Bijna het gehele team werkt vanuit huis en daardoor gaat alles door zoals altijd. Natuurlijk hebben we ook de adviezen van ons kabinet doorgevoerd in onze organisatie, deze maatregelen zijn reeds ingegaan en gelden vooralsnog tot  minimaal 6 april. 

Gelukkig zijn onze processen en systemen hier volledig op ingericht, we kunnen dus gewoon door met onze werkzaamheden. Deze richtlijnen zijn er niet om positieve redenen, toch kijken we ook naar de kansen die het biedt om op nieuwe manieren samen te werken, onderling en met u als onze relatie. Het is even anders dan anders, wennen en vraagt om een andere inzet en kijk en het biedt tegelijkertijd veel leermogelijkheden.

Onze dienstverlening

Allereerst is het goed om te weten dat onze software in z’n geheel in the cloud draait bij Salesforce online. Onze collega’s van Support zijn, zoals u gewend bent, dagelijks bereikbaar van 08:30 uur tot 18:00 uur via +31 15 251 18 41 en de Hello Netive portal. Zij staan via alle mogelijke communicatiemiddelen in contact met alle collega’s van Nétive om zaken uit te zoeken, op te pakken en zo nodig door te verbinden. Ook implementaties gaan gewoon door, zoveel mogelijk online uiteraard, onze consultants nemen hierover contact met u op. We hebben dagelijks contact met onze opdrachtgevers om voortdurend afstemming te houden. 

Afspraken

Onze collega’s nemen contact op om reeds gemaakte afspraken te wijzigen in bel- of digitale afspraken of om te verplaatsen naar een later moment. 

Events

Alle geplande events waar wij als organisator of deelnemer bij aanwezig zouden zijn worden tot nader order opgeschort.

Informatie delen

Ook de reeds ingeplande interne trainingen voor SAB’ers gaan niet door. Wel zijn we druk bezig om meer filmpjes te maken zodat we alle informatie met betrekking tot de applicatie-ontwikkelingen toch kunnen blijven delen.

En dan nog dit

Ons kantoor in Rijswijk is, tot nader order, gesloten voor bezoek. Alle bovenstaande maatregelen gelden tot 6 april tenzij er vanuit de overheid weer wijzigingen zijn. 

Heeft u vragen? Neem gerust contact op met uw contactpersoon, info@netive.nl of 015- 2511840

Bovenal!

Blijf gezond, zorg voor elkaar en heel graag tot snel ziens!