Nétive VMS B.V. behoort tot de Top Best Workplaces van 2020!!!

Rijswijk, 16 juni 2020 – We zijn super trots!!!! Nétive VMS B.V. heeft de negende plaats op de lijst van Best Small Workplaces 2020 van Nederland behaald! De lijst is samengesteld op basis van onderzoek van Great Place To Work. We waren al gecertificeerd en voldoen dus al aan de criteria op basis van medewerkers perceptie en het werkgeversbeleid. En deze enorme waardering komt daar dus bij! 

Op basis van alle gecertificeerde organisaties zijn vandaag de Top Best Workplaces per categorie (Multinational, Large, Medium & Small) bekendgemaakt. Great Place To Work Nederland onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Op basis van de antwoorden van medewerkers op een vragenlijst van 58 stellingen en de evaluatie van het werkgeversbeleid wordt een organisatie, indien zij voldoen aan de vereiste scores of hoger, gecertificeerd.  De 40 hoogst scorende organisaties, van de 83 gecertificeerde organisaties, zijn erkend met de titel ‘Best Workplace’.

Het team van Nétive is, juist nu, erg duidelijk over de waarde van werk en het hebben van collega’s, onderdeel zijn van een team: zij missen elkaar en het werk écht. Onze Happiness Officers initiëren heel wat mooie initiatieven om als team verbonden te blijven en iedereen zet zich vol enthousiasme in om invulling te geven aan een speciaal ‘stay connected’ programma. Collega’s melden zich vrijwillig aan voor het geven van online kook-, zumba- en fitness lessen voor- en door het team en organiseren zelf spontaan digitale lunchwandelingen en borrels (met Pubquiz). 

Nétive, a Great Place To Work

Patrick Tiessen over de 9e plaats: “Het was ons doel om in 2021 in de top 10 te staan, dat we daar dit jaar al in terecht kwamen is op zich al een prachtige prestatie waar we heel trots op zijn. Nu we bij de 10 Best Workplaces 2020 op nummer 9 geëindigd zijn is het een mooi streven om volgend jaar minimaal in de top 5 te staan! Dit kunnen we alleen samen met onze mensen bereiken, daar gaan we dan ook voor!”

René Brouwers, directeur Great Place To Work Nederland: “De organisaties die op de lijst van Best Workplaces staan, hebben werkomgevingen ontwikkeld waarin vertrouwen, trots en plezier centraal staan”. Brouwers over het onderzoek: “Wij vragen de mening van medewerkers op vijf waarden: geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap. Die waarden zijn gekoppeld aan prestaties. Dat kunnen wij staven met 30 jaar onderzoek, want zo lang gebruiken we wereldwijd deze methodiek al. Wij zijn het enige werkgevers-onderzoek dat niet alleen vraagt naar de mening van de  medewerkers, maar ook het beleid (onder andere op het gebied van ontwikkelen, werving en beloning) van de werkgevers meeweegt.”

Over Nétive

Nétive helpt organisaties om het gehele recruitment- en administratieve traject van vaste- en flexibele arbeid te digitaliseren in een Vendor Management System (VMS). Van vacature tot en met afrekening. Compliant en veilig door secure by design. Kernwaarden van de organisatie zijn Plezier, Integriteit, Verbinding en Innovativiteit.Deze plek in the Best Workplaces geeft ons alle vertrouwen in dat we op de goede weg zijn en vooral ook door mogen gaan met het centraal stellen van onze medewerkers voor gezamenlijk werkgeluk en gezamenlijk succes!  

Over Great Place to Work

Al 35 jaar helpt Great Place To Work organisaties met het vergroten van vertrouwen op werkvloer: het meest fundamentele element van een succesvolle organisatie. Het onderzoek van Great Place To Work geeft inzicht in de beleving van medewerkers, de manier van samenwerken en het leiderschap binnen een organisatie. Great Place To Work geeft op basis hiervan verbeterpunten voor een sterke organisatiecultuur en begeleidt in de opvolging hiervan. De internationale organisatie werkt met bedrijven, non-profitorganisaties en overheidsinstanties in 60 landen op alle continenten. Jaarlijks doen wereldwijd 7.000 organisaties mee aan dit onderzoek, die circa 12 miljoen medewerkers representeren. Daarmee is het onderzoek het grootste in zijn soort. Kijk op www.greatplacetowork.nl voor informatie over het onderzoek en hier voor de volledige lijst.