Nétive en Van Oord tekenen contract

FlexOord is de nieuwe centrale inhuurdesk van Van Oord. Vorige week is een contract getekend tussen FlexOord en Nétive. Tijdbesparing, kostenbesparing en beheer van de inhuur van flexkrachten zijn de belangrijkste drijfveren van FlexOord. Wij kijken uit naar een mooie samenwerking!

Van Oord en Nétive tekenen contract

FlexOord krijgt vorm

FlexOord is de nieuwe centrale inhuurbalie die is geïntroduceerd voor de service en aansturing van flexwerkers. Deze week is een contract voor de softwaretool getekend met leverancier Nétive. Een mijlpaal in de realisatie van FlexOord.

Tijdbesparing, kostenbesparing en beheer van de inhuur van flexkrachten zijn de belangrijkste drijfveren van FlexOord. Het zal bijdragen aan de strategische doelstellingen van Van Oord’s The Right People en Vox data. Hoe? Door de juiste mensen aan te trekken en door het managen van flexkrachten op basis van de beschikbare gegevens.

Het FlexOord team is al begonnen met het bedienen van een aantal afdelingen. Heeft u een serviceaanvraag of een vraag, neem dan contact op met FlexOord@vanoord.com. In de komende maanden zal het team de tooling implementeren met de business stakeholders. Vanaf november zal FlexOord alle ingehuurde flexkrachten van dienst zijn. Meer informatie is binnenkort te vinden op de P&O intranet pagina’s.

Fotobijschrift:

Patrick Tiessen (directeur van Nétive) en Sander Korving (directeur Procurement & Supply Chain Director) tekenen het contract voor de online tool die FlexOord naar een hoger niveau zal brengen.