Wat mooi! Nétive is voor de 2e keer gecertificeerd als GPTW!

Werkgeluk Netive

Nétive mag zich voor de 2e keer op rij officieel Great Place To Work gecertificeerd noemen! Als organisatie streven we ernaar om het welzijn en de ontwikkeling van onze mensen hoog in het vaandel te zetten, en daarom zijn we er erg trots op dat we erkend worden voor de toegevoegde waarde die we bieden aan onze medewerkers.

Aandacht is het stuurwiel van ons leven, ook in werk. Extra mooi dus dat je als organisatie met extra aandacht voor je mensen een Great Workplace kan worden! Daarom proostten we gisteren met champagne nadat Stein van der Weiden van GPTW ons vertelde dat we wederom gecertificeerd zijn!

Hij leidde het in met een korte oefening in dankbaarheid, in 2 tallen vertelden collega’s elkaar waar ze in hun werk dankbaar voor zijn. Uitkomsten waren onder meer; leuk team, fijne ‘werkfamilie’, plezierig nieuw kantoor, dagelijkse gezellige gezamenlijke lunch, secuur aannamebeleid, ruimte voor ideeën en jobcrafting = veel leuke dingen op te pakken, in en naast je werk!

Een 2e certificering dus en dat is niet zomaar. Uit de Trust Index vanuit medewerkers perspectief komen mooie dingen naar boven als typerend voor de organisatie;

  • Respect & vertrouwen
  • Trots
  • Verbondenheid en plezier

En Nétive scoort nòg hoger dan in 2018 op geloofwaardigheid, kameraadschap 95%!, eerlijkheid, respect en trots! Bekijk hier wat onze medewerkers vinden van Nétive als werkgever.