Nétive is ISO 27001 gecertificeerd

Nétive nu ook ISO 27001 gecertificeerd

Na een jaar van hard werken is het zo ver: Nétive is ISO 27001 gecertificeerd! Niet alleen ons SAAS platform Salesforce.com, zij hadden dit certificaat al. Nétive is als bedrijf gecertificeerd. De organisatie waar onze applicatie wordt ontwikkeld, in productie wordt gehouden en onderhouden. We zijn hier erg trots op!

Wij weten dat security in professionele bedrijven niet langer optioneel is en ISO 27001 bevestigt onze informatiebeveiligingscapaciteiten. Voor ons, maar nog belangrijker voor onze veelal ‘enterprise’ opdrachtgevers en natuurlijk voor MSP Partners die hun dienstverlening vaak aan grote ondernemingen aanbieden. Deze certificering is een belangrijk bewijs om ook op lange termijn samen te kunnen blijven werken.

Continue verbetering op het gebied van Informatiebeveiliging

ISO 27001 is een framework dat wordt toegepast in de gehele organisatie. Het bevat strikte regels en maatregelen voor elk onderdeel van de organisatie gebaseerd op een Plan – Do – Check – Act methodiek om het ISMS (Information Security Management System) te onderhouden. Dit is een proces dat is ontwikkeld om continue verbetering op het gebied van informatiebeveiliging te bewerkstellingen. Deze certificering geldt voor de komende 3 jaar, met daarin regelmatig audits om te zorgen dat we de ISMS levend houden en onderhouden.

Als u vragen heeft omtrent onze ISO 27001 certificering, laat ’t ons weten. Bel ons gerust op nummer 015-2511840.

“Bij elk proces binnen Nétive wordt gedacht aan Security, uitgangspunt is Security by Design. Dit gebeurt bijvoorbeeld bij de ontwikkeling van de software, het opbergen van de laptops en het behoud van een clear screen / clean desk policy. Mike van der Wal, Directeur Product Development van Nétive en ‘kartrekker’ van het ISO traject.

“Privacy & Security’ staat bij ons hoog op de prioriteitenlijst! In iedere meeting met het managementteam en bij alle meetings met het personeel staat het als vast punt op de agenda, bovendien is het erg leuk om te zien hoe het binnen de organisatie is gaan leven bij alle medewerkers, mensen hebben het onderwerp echt op hun netvlies nu” Patrick Tiessen, Algemeen Directeur van Nétive.