Nieuw kantoor gevonden!

Nétive is een puber! Volgens Scaling Up, onze management methodiek, zit Nétive als organisatie in de Puberfase. In het kort; het bedrijf groeit van 25 naar 50 medewerkers. Dat klopt! We begonnen in maart 2017 met 22 collega’s en zijn nu in april 2019 met 43 mensen. Nog even en we zijn verdubbeld in aantal medewerkers!

Nieuw kantoor Nétive

Trots!

Uiteraard is dat iets om heel trots op te zijn, vooral nu deze zogenaamde Puberfase helemaal geen pubergedrag met zich meebrengt, maar wij in staat gebleken zijn om met al die verschillende ‘oude’ en nieuwe collega’s 1 en dezelfde Nétive cultuur te behouden. Mensen zijn betrokken, ontwikkelen en groeien mee en we zien dat meer handen het werk niet alleen lichter maken maar vooral ook leuker en dynamischer. Doorgroeien is dus absoluut de ambitie!

Uit het jasje gegroeid

Waar ‘wringt’ deze Puberfase dan wel? We zijn uit ons leuke kantoor gegroeid, uit ons jasje aan de Patrijsweg 20. Ook met nieuwe flexplekken en een extra grote koelkast redden we het inmiddels niet meer. Hoe mooi dus dat we gaan verhuizen en toch aan de Patrijsweg in Rijswijk kunnen blijven. Het adres groeit dan ook gewoon met ons mee….we verhuizen namelijk om de hoek naar Patrijsweg 102! Onze eerste donderdagmiddagborrel heeft er al plaatsgevonden en nu zijn we hard aan de slag om er een fijne nieuwe werkomgeving van te maken waarin alle collega’s werkplezier en geluk ervaren en waar we u als onze relatie hopelijk heel regelmatig mogen begroeten!

In de tussentijd zullen we u op de hoogte houden en zodra de lekkerste koffie daar gereed is heten we u er hartelijk welkom!