NIEUW: Nu opdrachten aanbieden via KVK Connect!

Met KVK Connect kunnen zzp’ers zich vanaf nu snel, simpel en op één locatie toegang verschaffen tot opdrachten, die geplaatst zijn door ruim 50 (semi)overheidsorganisaties.

opdrachten aanbieden via KVK Connect

Zzp’ers vinden gemakkelijk opdrachten met KVK Connect

Elke zzp’er heeft klanten en opdrachten nodig. Zzp’ers zoeken hiervoor veelvuldig op verschillende inhuurmarktplaatsen. Het bezoeken van deze inhuurmarktplaatsen kost zzp’ers vaak veel tijd, omdat zij zich voor toegang tot opdrachten eerst moeten registreren. Met KVK Connect kunnen zzp’ers zich vanaf nu snel, simpel en op één locatie toegang verschaffen tot opdrachten, die geplaatst zijn door ruim 50 (semi)overheidsorganisaties. Vanuit de uitstekende samenwerking tussen Nétive en KVK is de verwachting dat dit aantal opdrachtgevers snel wordt uitgebreid.

Wat is KVK Connect?

KVK Connect is een platform wat exclusief is gericht op zzp’ers. Na het aanmaken van een profiel kunnen zzp’ers direct starten met het zoeken naar andere zzp’ers om te netwerken en/of samen te werken. Kortom, zzp’ers op een laagdrempelige manier met elkaar in verbinding brengen.

Hoe werkt het?

Na te zijn ingelogd in KVK Connect, via web of mobiel (Android en iOS), kunnen zzp’ers direct beginnen met het zoeken naar opdrachten. Met behulp van een drietal praktische filters kunnen zzp’ers precies die opdrachten vinden die passen bij hun vakgebied, binnen een bepaalde regio en met een bepaalde duur.

Uit de lijst met aangeboden opdrachten kan vervolgens snel een overzicht verkregen worden van de belangrijkste details van een opdracht, aangevuld met de bijbehorende omschrijving. Zodra een zzp’er geïnteresseerd is een bepaalde opdracht, dan wordt deze direct doorverwezen naar de inhuurmarktplaats waar deze is uitgezet.

KvK app Zoekcriteria
KvK app opdrachten

Samenwerken aan opdrachten

Als een zzp’er met één of meer zzp’ers wil samenwerken om bijvoorbeeld een grote opdracht aan te nemen, kan de zzp’er ook zelf een opdracht plaatsen in KVK Connect. Deze opdrachten worden ook weergegeven binnen de zoekresultaten van alle opdrachten in KVK Connect. Met deze functionaliteit maakt KVK het zzp’ers makkelijk om doelgericht geschikte opdrachten te vinden en snel contact met elkaar te leggen.

Succesvolle soft launch

Op 6 april jl. heeft KVK de nieuwe module Opdrachten in KVK Connect gelanceerd tijdens de Dag van de ZZP’er in Amersfoort. De mogelijkheden die deze nieuwe module zzp’ers te bieden heeft, zijn enthousiast ontvangen.

KVK Connect verkeert momenteel in het stadium van Minimum Viable Product (MVP). Met behulp van de design thinking methode wordt het platform agile ontwikkeld in nauwe samenwerking met zzp’ers. Zzp’ers geven direct feedback en verbetersuggesties. KVK Connect wordt ook doorlopend gedemonstreerd tijdens diverse events om continu feedback van de doelgroep op te halen.

Geleidelijke groei aantal opdrachten

Gedurende de eerste fase van de soft launch heeft KVK In samenwerking met Nétive gerealiseerd dat de Nederlandse Spoorwegen en Staffing Management Services (met haar opdrachtgevers) opdrachten via KVK Connect distribueren. De komende weken nodigt KVK samen met Nétive ook andere organisaties uit om opdrachten via KVK Connect aan te bieden. Hierdoor wordt direct geprofiteerd van een groeiend netwerk van gekwalificeerde zzp’ers.

Voor meer informatie over het distribueren van opdrachten via KVK Connect kunt u contact opnemen met ons Customer Success Team Tel nr: support: 015-2511841

De KVK Connect app voor zelfstandigen kunt u hier downloaden.