Openingsfestival donderdag 26 september

Wij toveren ons pand aan de Patrijsweg 102 te Rijswijk (ZH) om tot een heus festivalterrein. Laat u verrassen, bezoek een inhoudelijke sessie, ontmoet nieuwe mensen en krijg een kijkje achter de schermen van ons bedrijf. Houd deze pagina in de gaten, want hier zal alle informatie omtrent het festival verschijnen.

Wat kunt u verwachten op deze dag?

Wij willen uiteraard niet te veel verklappen, maar u moet zich voorstellen dat u zich daadwerkelijk op een festival bevindt.
U kunt door middel van een blokkenschema inhoudelijke sessies volgen, netwerken tijdens de borrel, een hapje en een drankje nuttigen op ons food court, een dansje doen bij de dj of een nieuwe professionele LinkedIn foto laten maken.

U kunt gedurende de hele dag binnenlopen.
Of u nu van 10:00 uur ’s ochtends bij de start van het festival aanwezig bent, tijdens de lunch komt binnenlopen of het glas komt heffen bij de start van de borrel om 16:00 uur, u bent op elk moment meer dan welkom.

Programma
Wilt u weten wat voor sessies op welke tijdstippen zijn ingepland? Kijk dan snel naar het programma hieronder en plan uw dag in. Wij verwelkomen u graag 26 september aankomende om samen met u de opening van ons nieuwe pand te vieren.

Nétive openingsfestival programma

Verschillende sessies
Wilt u graag weten wat de sessies inhouden? Klik dat op de onderstaande sessies om erachter te komen wat er tijdens welke sessie wordt besproken.

Hoe voorkom je dat je teveel persoonlijk gegevens van flexmedewerkers bewaard, of dat je de persoonlijke gegevens te lang bewaard?
Het VMS helpt jou dit te doen. En natuurlijk laten we je graag zien, hoe dat dan in zijn werk gaat.

KVK Connect is een platform dat exclusief is gericht op zzp’ers. Na het aanmaken van een profiel kunnen zzp’ers direct starten met het zoeken naar andere zzp’ers om te netwerken en/of samen te werken. Nétive heeft een koppeling met dit platform gerealiseerd. Het is mogelijk ZZP opdrachten op dit platform via Nétive VMS te publiceren. We demonstreren in deze sessie hoe dit in zijn werk gaat.

“Wat gebeurt er eigenlijk met mijn serviceaanvraag nadat ik hem indien?” Ons Supportteam neemt je mee op reis door het onderzoek en de routes die een serviceaanvraag aflegt. Het team vertelt hun werkwijze en welke bronnen ze gebruiken om een zo goed mogelijk antwoord te vinden op de vragen die je hebt.

Wat zijn de gevolgen van de Brexit voor de uitwisseling van arbeid tussen de EU en de UK? Hoe ‘mature’ is de markt van flexibele arbeid in de UK en waar zijn de grootste ‘differences’ tussen de UK en Nederland te vinden? Wat is de ‘cultural gap’ in het zaken doen in de UK en in NL? En ‘last but not least’: Wat zijn de ‘buying arguments’ voor onze UK-partners om zaken te doen met Nétive in plaats van de ‘usual suspects’?

Nétive VMS heeft een grote stap gemaakt naar Total Talent Management. Naast het beheer van flexibele inhuur is het nu ook mogelijk recruitment van vast personeel te starten vanuit het VMS met onze ATS functionaliteit. We praten je graag bij over onze visie op Total Talent Acquisition en demonstreren onze nieuwe features.

Tijdens deze break-out sessie laat Chris zien hoe kunstmatige intelligentie in een VMS werkt. Wat is het, waar gebruik je het voor, hoe werkt het? En neemt het je werk over?

Inhuurprogramma’s opereren steeds vaker over landgrenzen heen. Onze opdrachtgevers komen daardoor meer en meer in aanraking met vraagstukken waarbij verschillende valuta een rol speelt. Sinds de release van juni ondersteunt Nétive dit. In de presentatie laten we zien hoe dit werkt binnen aanvragen, opdrachten en facturen.

Binnen een minuut vanaf je mobiel je aanvraag naar al je leveranciers versturen? Het kan, met de gloednieuwe Nétive Manager App. Tijdens deze break-out sessie demonstreert Chris live hoe de Nétive Manager App het leven van de inhurende manager nóg makkelijker maakt.

De hoofdingrediënten van een implementatie zijn onderwerp van deze presentatie. Wat is onmisbaar, wat helpt je in een complex project, kortom: wat is de juiste mise en place en bereiding. We geven je een kijkje in onze keuken en je gaat naar huis met ons basisrecept!

Nétive is een softwarebedrijf. Gebruikmakend van Salesforce technologie, bieden wij een multi tenant vendor management systeem ter ondersteuning van alle uitdagingen op het gebied van inhuur en beheer van personeel. Wat komt er nu eigenlijk kijken bij het verbeteren van dit systeem en hoe krijgen wij een nieuwe versie snel, veilig en zonder verstoringen bij al onze klanten.

Een ‘Operating System’! Geen Windows of MacOS, maar Rockefeller Habits om ons bedrijf te sturen. We geven inspiratie en ideeën over hoe je je team aangehaakt houdt als er veel verandert in je bedrijf. Ga aan de slag met je eigen kernwaarden! 

Het Nétive is VMS is een SAAS oplossing; ofwel iedereen werkt in dezelfde applicatie, maar die applicatie is wel voor iedereen anders in te richten. Op deze manier heeft elke klant zijn “eigen” applicatie met eigen workflows. Hoe wordt zo’n configuratie gemaakt? Wij laten het graag zien.

Nétive VMS wordt in een nieuw jasje gestoken! Benieuwd naar hoe en wat, en natuurlijk de eerste resultaten? We geven je graag een kijkje in onze keuken!

Steeds vaker wordt werk uitbesteed aan contractors en leveranciers. Dit lijkt sterk op een inhuurproces maar het is toch net even wat anders. Om ook hier grip op te krijgen is Nétive begonnen met het ontwikkelen van een nieuwe module. Tijdens de presentatie gaan we in op wat Nétive verstaat onder Statement of Work en waar de ontwikkelingen staan.

Wij nemen je in vogelvlucht mee in wat werkgeluk precies is, hoe wij GPTW inzetten als méér dan een medewerkers-tevredenheidsonderzoek en we gaan gezamenlijk aan de slag met uw eigen werkgeluk!