Nétive VMS koppelen aan uw eigen ‘Werken bij’-site

Een nieuwe ‘Werken bij’-site’? Nee, niet nodig!

Steeds meer organisaties zetten een ‘Werken bij’-site’ in om hun bedrijfscultuur en carrièremogelijkheden op een aantrekkelijke manier te presenteren en is vaak één van de belangrijkste wervingskanalen van een organisatie. Dit gecombineerd met de juiste tools als social media, videobeelden en Google, maakt dat er steeds meer traffic naar de ‘Werken bij’-sites komt. De ‘Werken bij’-website kan met de inzet van de juiste instrumenten gezien worden als een waar Employer Branding tool.

Enerzijds neemt het aantal kandidaten en vacatures toe, anderzijds wil men steeds meer grip hebben op het wervingsproces. Gelukkig kan tooling steeds meer hulp bieden in het wervingsproces. Hoe is de kandidaat aan de vacature gekomen? In welk stadium van het wervingsproces bevindt een kandidaat zich? Welk opleidingsniveau heeft een bepaalde kandidaat? Door continu door te ontwikkelen en het luisteren naar de opdrachtgever is Nétive VMS inmiddels in staat om zowel inhuur vacatures als vaste vacatures te publiceren op de ‘Werken bij’-site. Dit is dus ook op uw eigen ‘Werken bij’- site die u nu heeft bij uw eigen leverancier, deze kan volledig blijven bestaan zoals deze nu werkt.

De huidige release van Nétive VMS heeft diverse nieuwe updates die het gemakkelijk maken om uw eigen ‘Werken bij’- site te koppelen met Nétive VMS. Op Hello Nétive worden de updates in detail beschreven.

Wilt u weten of uw vragen ook beantwoord worden door Nétive VMS neem dan contact met ons op, wij vertellen graag over deze nieuwe features.