• het succes van de Nétive management app

Master Vendor

Master Vendors zijn hét aanspreekpunt voor de klant. Door centraal de regie te nemen over het inleenproces en door een strategische inzet van meerdere leveranciers biedt u maximale leverbetrouwbaarheid.
Meerdere leveranciers beheren kost veel tijd: aangeboden kandidaten voorselecteren, urenbriefjes verwerken en facturen consolideren zijn omvangrijke processen. Daarnaast ligt de verantwoordelijk gehouden voor compliance bij de Master Vendor en het proactief voorspellen en vervullen van capaciteitsvragen bij de klant. Ondanks de grote verantwoordelijkheid als Master Vendor, zijn de marges doorgaans laag.

Effectief en efficiënt beheer van een Master Vendor-constructie via Excelsheets is onmogelijk. De combinatie van dienstverlening en een vendor management systeem die specifiek master vendors ondersteunt, maken de propositie naar de opdrachtgever uniek. Dit leidt onder andere tot de volgende voordelen:

Zoveel mogelijk werk uit handen

Veel handmatig administratief werk bij hoge volumes en lage prijzen is funest voor de marge van de Master Vendor-propositie. De tooling zorgt voor een toename van de efficiëntie door inhurende managers, leveranciers en de Master Vendor het hele proces van capaciteitsvraag tot en met facturering via eenvoudige en zoveel mogelijk automatisch vullende schermen te laten verlopen.

Alle dossiers van externen op orde

Compliance is voor uw opdrachtgever een belangrijke drijfveer voor professionalisering van het inhuurproces. Als Master Vendor krijgt u niet alleen te maken met uw eigen kandidaten, maar ook met die van andere bureaus en met zzp’ers.

Doordat het VMS na inrichting feilloos weet welke documenten geüpload, goedgekeurd of gecontroleerd moeten worden, wordt het dossier van externen vrijwel automatisch compliant. Non-compliance wordt automatisch snel geconstateerd en bij de verantwoordelijke belegd.

Master vendors kunnen 100% compliance van de AVG (GDPR) garanderen aan de opdrachtgever, omdat er specifieke ondersteuning is voor deze wetgeving.

Goed leverancierbeheer

Het eerste waarop Master Vendors beoordeeld worden door de klant, is de leverbetrouwbaarheid. Is de Master Vendor in staat continu en tijdig een stroom aan geschikte kandidaten aan te leveren, ook in piektijden? Om kostenefficiënt deze prestatie vol te houden, moet er intensief samengewerkt worden met andere bureaus. En elke samenwerking moet beheert worden, zowel qua relatie als prestatie.

Het VMS biedt een transparant overzicht in alle leveranciersprestaties en geeft handreikingen om partnerships met alle bureaus te verbeteren. Ook liggen aanvragen binnen enkele minuten bij alle leveranciers via bijvoorbeeld een app die de managers op hun telefoon kunnen gebruiken.

Continue procesoptimalisatie

Weten waar het proces stokt en waar het proces verbeterd kan worden? Door het VMS in te zetten voor alle stappen in het inhuurproces krijgt is er integraal inzicht in het proces. Dankzij de 24/7 beschikbare real-time managementinformatie en automatische signalering op “onderprestatie” kan men een continu verbeteringsproces ontwikkelen.

succesresultaten van Nétive VMS