e-HRM specialisten met >20 jaar ervaring in de Nederlandse markt

Wij zijn de enige volledig onafhankelijke VMS aanbieder in Nederland.

Historie

In augustus 2003 hebben Chris Neddermeijer, Patrick Tiessen en Leon Vet Nétive opgericht. De naam van Nétive wordt gevormd door de eerste twee letters van de achternamen van de oprichters. Nétive is gestart met 2 opdrachtgevers en heeft inmiddels meer dan 140 opdrachtgevers. De organisatie richt zich op het maken van software om alle facetten van het werven, selecteren, contracteren en beheren van vaste en tijdelijke medewerkers te ondersteunen. Van behoeftestelling tot en met facturering. De laatste jaren is de dienstverlening rondom de werving en selectie van vast personeel verder uitgebreid in onze oplossing, waardoor nieuwe geïntegreerde samenwerkingsvormen tussen inkoop en recruitment mogelijk worden gemaakt bij onze opdrachtgevers. Belangrijke keuzes in de dienstverlening van Nétive zijn:

  • Werken met de nieuwste en beste cloudtechnologie (Salesforce.com)
  • Werken via partners: MSP’s Brokers, RPO’s, Marktplaatsdesken, Inhuurdesken, recruitmentafdelingen en Implementatiepartners
  • Door het toepassen van het contingent workforce procesvolwassenheidsmodel kunnen we partners en opdrachtgevers oplossingen bieden om hen te helpen in hun groei naar een hoger niveau procesvolwassenheid.

Onze visie

Wij geloven dat we het beste product voor de invulling en het beheer van elke vorm van arbeid maken. Wij nemen de verantwoordelijkheid om onze opdrachtgevers altijd de best passende oplossing te bieden en in procesvolwassenheid te helpen groeien. Om dit te kunnen, richten we ons continu op innovatie: van ons product, maar ook innovatie in de arbeidsmarkt. Wij geloven dat samenwerking en co-creatie met onze opdrachtgevers essentieel is om op de juiste manier te innoveren. Wij stellen de mens centraal: in ons systeem en in onze integrale aanpak voor de invulling en het beheer van vast en flexibel personeel. Wij zijn wezenlijk anders, omdat het belang van onze opdrachtgevers zien als ons belang. Wij geloven dat we samen daarom succesvoller zijn.

Onze missie

Partners en opdrachtgevers volledig ondersteunen in alle niveaus van procesvolwassenheid rondom het beheer en invulling van het (flexibel) personeelsbestand.

Kostenbesparend

Wij helpen bedrijven en organisaties in zakelijke dienstverlening en overheid om het gehele inhuur- en administratietraject van flexibele arbeid te digitaliseren en automatiseren. Teneinde directe en indirecte kostenbesparingen te realiseren. Ook helpen wij MSP’s hun opdrachtgevers beter te bedienen.

100% Compliant

Al onze oplossingen voldoen voor 100% aan de Nederlandse flexwet, het aanbestedingsrecht en alle andere wet- en regelgeving omtrent de inhuur van derden. Bovendien integreren onze VMS oplossingen naadloos in uw interne HR-, ICT-, Finance- en Procurementprocessen en -systemen.

SaaS oplossing

Wij bieden een volledig webbased (Salesforce SaaS) vendor management oplossing voor de inhuur en administratie van externe medewerkers (uitzendkrachten, detacheringskrachten, ZZP’ers). Van aanvraag tot en met facturatie. Bekijk onze productenpagina voor meer informatie over ons bedrijf.