Brainnet

Partner / Nétive VMS
Brainnet logo

Introductie

Als onafhankelijke Management Service Provider (MSP) helpt Brainnet sinds 1996 organisaties bij het zoeken, vinden en selecteren van interim professionals, het inrichten van het inhuurproces en het managen en beheren van de inhuurcontracten.

De afgelopen 24 jaar tijd zijn we uitgegroeid tot dé onafhankelijke inhuurspecialist in Nederland. Onze medewerkers hebben diepgaande kennis van wet- en regelgeving, inhuurprocessen en het screenen en interviewen van kandidaten. De medewerkers van Brainnet helpen onze klanten en met het organiseren van het inhuurproces van aanvraag t/m facturatie.

Brainnet werkt volgens de kernwaarden van persoonlijk contact, transparantie, gelijke kansen en eerlijkheid. 4 principes die sterk met elkaar te maken hebben en die gericht zijn op het creëren van een eerlijke en betere arbeidsmarkt. Wij vinden dat iedereen recht heeft op leuk werk, ongeacht talent of ervaring. Bij ons maakt een zzp’er net zo veel kans op een opdracht als een kandidaat van een grote leverancier.