HAYS Talent Solutions

Partner / Nétive VMS
HAYS Talent Solutions Logo

Introductie

Slim, efficiënt en vooral tijd- en kostenbesparend talent werven en behouden voor uw organisatie. Zorgen dat u altijd toegang hebt tot het talent dat u nodig hebt. Zorgeloos en altijd grip op wet- en regelgeving met toegang tot innovatieve recruitment (tech) oplossingen zowel inhouse als met partners zoals Netive. Dat is de missie van Hays Talent Solutions wereldwijd.

HTS biedt een uitgebreid service portfolio van outsourced recruitment oplossingen (MSP, RPO, SOW, TTM, Technology &Tools en Advies ) dat helpt bij de ondersteuning en management van alle onderwerpen inzake capaciteitsmanagement en HR beleid zowel voor vaste en tijdelijke inhuur. En dit voor elke tijdelijke contractvorm wereldwijd en in Nederland zoals detacheerders, uitzendkrachten, ZZP ers en aannemers en projectcapaciteit die onder een werkomschrijving vallen met resultaatverplichting (SOW).

Wij zorgen ervoor dat u altijd toegang hebt tot het talent dat u nodig hebt, met een maximum aan efficiëntie en transparantie. Zo stellen we u in staat om gebruik te maken van capaciteit en technologie voordelen die anders onmogelijk zouden zijn met de mogelijkheid om optimaal te kunnen blijven ondernemen.

 • Partner

  HAYS Talent Solutions

 • Adres

  H.J.E. Wenckebachweg 210
  1096 AS Amsterdam

 • Contactpersoon

  Maurice Roy
  D: +31-(0)20-4609279
  M: +31-(0)6-15865156

 • Dienstverlening

  Broker
  MSP
  RPO
  TTM