Het Flexhuis

Partner / Nétive VMS
Logo Het Flexhuis

Introductie

Het Flexhuis is al 10 jaar dé inhuurspecialist voor de (semi) publieke sector met specialisatie Zorg en Gemeenten. En al 10 jaar wordt onze dienstverlening ‘op maat’ ondersteund door Nétive VMS.

Het inhuren van personeel maakt steeds meer deel uit van de totale planning van personeel, nu en in de toekomst. Belangrijker dan ooit is het verbinden van vast en flex en zorgvuldig te kijken naar de behoefte die u daadwerkelijk heeft in plaats van enkel de contractvorm. De markt goed ontsluiten is dan ook essentieel, waarbij facetten als wet- en regelgeving, efficiency en risico- en kostenbeheersing niet uit het oog verloren mogen worden.

Inhuur van extern personeel is een vak, waarbij verbinding tussen de afdelingen HRM, Inkoop en Finance essentieel is. Het Flexhuis zorgt voor de verbinding tussen de belangrijkste stakeholders en inhurende managers. Voor u betekent dat échte betrokkenheid en een hoge mate van kwaliteit en continuïteit van dienstverlening. Plus: altijd een bekend gezicht bij u in huis!

Het Flexhuis heeft diepgaande kennis van de functies, structuur, cultuur en processen binnen ziekenhuis- en zorginstellingen en gemeenten opgebouwd. Dit maakt dat wij snappen wat we doen en in staat zijn om garanties af te geven op het maximale resultaat, zoals voorziening, compliance en kostenbesparingen. Ook wanneer dit gaat om planning van losse diensten van zorgpersoneel of kort-cyclische aanvragen binnen andere segmenten.

Gelijktijdig kijken we proactief naar de “vraag van morgen”. Wat zijn de ontwikkelingen op wet- en regelgeving gebied, wat zijn de organisatiedoelstellingen en -belangen, hoe ontwikkelt de arbeidsmarkt zich en op welke wijze ontsluiten wij vraag en aanbod in de toekomst? Door onze aanpak kunt u beter anticiperen op de toekomstige ontwikkelingen.

 • Partner

  Het Flexhuis

 • Adres

  Madame Curiestraat 22
  2171 TW Sassenheim
  085-3001237

 • Contactpersonen

  Frederieke Schmidt Crans
  Elise Lammers

 • Dienstverlening

  MSP
  Strategische personeelsplanning
  TTA
  Contractmanagement
  Direct Sourcing