Maandag® Managed Services

Partner / Nétive VMS
Logo Maandag Managed Services

Introductie

In het vakgebied van Managed Service Program (MSP) past geen ‘one size fits all’ aanpak. Elke organisatie is anders en heeft een andere personeelsbehoefte. Daarom stemt Maandag® Managed Services haar werkwijze altijd af op uw organisatie. We denken met u mee, zetten graag dat ene stapje extra en kijken ook vooruit. Daardoor kunt u zich focussen op wat u het beste doet en anticipeert u met Maandag® Managed Services op elke inhuuruitdaging die op uw weg komt. Nu en in de toekomst. 

MSP

Wilt u grip op de kosten voortkomend uit uw inhuur van tijdelijke arbeidskrachten, deze risicovrij inzetten en minimaal 99% van uw vacatures vervullen? Dan is een Managed Service Program (MSP) van Maandag® Managed Services bij uitstek geschikt voor u. Wij ontzorgen u volledig in de inkoop, het beheer en optimalisatie van uw inhuurprocessen. En wij regelen de inhuur en sourcing van het personeel en beheren de contracten met de leveranciers van verschillende personeelsdiensten en zzp-ers.

Met onze gespecialiseerde kennis en jarenlange ervaring met de inhuur van flexibele arbeid, staan we talloze (inter)nationale organisaties bij om grip op hun inhuur te realiseren binnen de overheid, industrie, onderwijs en zorg.

Door onze modulaire aanpak, kunnen we u altijd een oplossing bieden die het beste bij u past en naadloos aansluit bij uw behoeftes. Dat is ook de reden waarom onze klanten graag met ons werken.

Efficiënt systeem

Om efficiënt te kunnen werken maakt Maandag® Managed Services gebruik van het Vendor Management Systeem (VMS) van Nétive. Middels het VMS borgt Maandag® Managed Services algehele compliance en worden krachtige integratiemogelijkheden geboden waarmee we zorgen voor:

  • Het volledig beheer van inhuur-aanvragen, contracten, dossiervorming (compliance), urenregistratie en facturering;
  • Via één portaal kunt u de regie voeren over het inhuurproces: alle processtappen kunnen worden gevolgd en waar nodig worden bijgestuurd;
  • Onze rapportage mogelijkheden zorgen voor volledige transparantie van uw inhuur.