Staffing Management Services

Partner / Nétive VMS
Logo Staffing Management Services

Introductie

Steeds meer organisaties pakken de handschoen op om aan de slag te gaan met de professionaliteit van externe inhuur. Er is aanleiding genoeg: noodzaak tot flexibel op- en afschalen van personeel, schaarste, compliancy (voldoen aan wet- en regelgeving) en noodzakelijke kostenbesparing.

Dat maakt dat zowel inkoop, HR als inhurende managers baat hebben bij een professioneel inhuurproces. Desondanks bestaat het inhuurproces nog bij ruim de helft van de organisaties uit ad hoc ingerichte processen, Excel-bestanden en onvoorspelbare resultaten.


Full service HR-dienstverlener 

Als grote onafhankelijke MSP-partner van Nétive leveren wij een breed spectrum aan oplossingen voor flexibele arbeid, waarmee wij een oplossing bieden voor ieder inhuurvraagstuk en u begeleiden in de reis naar een professioneel inhuurproces. Onze experts inventariseren uw inhuurvolwassenheid en adviseren u wat het beste bij uw organisatie past, om de dienstverlening daarna succesvol te implementeren.

  • Business consultancy
   Onze experts, met decennialange praktijkervaring in de flexmarkt, adviseren opdrachtgevers over strategisch personeelsbeleid en de rol van externe inhuur hierin. Met een gefundeerd inhuurbeleid als eindproduct. Vervolgens bieden we deskundige begeleiding en coaching bij de implementatie.

   2021 is voor ons het “Jaar van de Data”. Samen met acht toonaangevende opdrachtgevers ontwikkelen wij onze eigen Inhuur Index, waarmee wij toekomstige inhuurbehoefte in kaart kunnen brengen en op basis van deze data adviseren over schaarste en de inhuurstrategie.

  • Managed service providing
   Als managed service provider nemen wij het inhuurproces van een opdrachtgever – volledig of gedeeltelijk – uit handen en optimaliseren dit verder. Onze consultants leiden de centralisatie van inhuur naar één punt, met als belofte: gegarandeerde kostenbesparing zonder verlies aan kwaliteit. Wij fungeren als verlengstuk van de HR- of Inkoopafdeling en nemen vanuit die rol veel werk uit handen. Zodat zij zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten.

Staffing MS is onderdeel van HeadFirst Group, marktleider in de Benelux op het gebied van het professioneel organiseren van externe inhuur. De organisatie biedt een diversiteit aan flexoplossingen, waaronder contracting, matchmaking, managed service providing (msp) en business consultancy. Er werken dagelijks meer dan 15.000 professionals bij ruim 400 opdrachtgevers in Europa, waarmee HeadFirst Group een jaaromzet realiseert van ongeveer 1,5 miljard euro. De belangrijkste merken van HeadFirst Group zijn de intermediairs HeadFirst, Between, Myler en MSP-dienstverlener Staffing Management Services.

 • Partner

  Staffing Management Services

 • Adres

  Oostmaaslaan 71
  3063 AN Rotterdam
  010-7600900

 • Contactpersoon

  Wouter Waaijenberg
  Paul Oldenburg

 • Dienstverlening

  MSP