Talentsourcer

Partner / Nétive VMS
Logo Talentsourcer

Introductie

In het vakgebied van Managed Service Program (MSP) en Recruitment Proces Outsourcing (RPO) past geen ‘one size fits all’ aanpak. Elke organisatie is anders en heeft een andere personeelsbehoefte. Daarom stemt Talentsourcer haar werkwijze altijd af op uw organisatie. We denken met u mee, zetten graag dat ene stapje extra en kijken ook vooruit. Daardoor kunt u zich focussen op wat u het beste doet en anticipeert u met Talentsourcer op elke inhuur- of recruitment uitdaging die op uw weg komt. Nu en in de toekomst.

RPO Inhouse Services

Hoe werft u als werkgever het juiste talent, zonder afhankelijk te zijn van kostbare intermediairs? Met onze Recruitment Process Outsourcing (RPO) dienstverlening verzekert u zich van de juiste middelen, prioriteiten en een schaalbare capaciteit. Talentsourcer ontzorgt u op tijdelijke of structurele basis met inhouse gevestigde Recruitment Specialisten die weten hoe ze de juiste talenten aan uw organisatie kunnen verbinden.

RPO Shared Services

De Talentsourcer RPO shared service dienstverlening geeft u als organisatie de beschikking over een direct inzetbare en schaalbare recruitment capaciteit op afstand, tegen een scherp vast tarief per vacature. Hiermee creëert u een uiterst effectieve flexibele schil rondom uw eigen recruitment capaciteit en voorkomt u onnodige kosten van arbeidsintermediairs.

MSP

Wilt u grip op de kosten voortkomend uit uw inhuur van tijdelijke arbeidskrachten en deze risicovrij inzetten? Dan is een Managed Service Program (MSP) van Talentsourcer bij uitstek geschikt voor u. Talentsourcer ontzorgt u volledig in de inkoop, het beheer en optimalisatie van uw inhuurprocessen. Wij regelen de inhuur en sourcing van het personeel en beheren de contracten met de leveranciers van verschillende personeelsdiensten.

Met onze gespecialiseerde kennis en jarenlange ervaring met de inhuur van flexibele arbeid, staan we talloze (inter)nationale organisaties bij om grip op inhuur-kosten en -risico’s te realiseren binnen overheidsdiensten, industrie en zorg.

Door onze modulaire aanpak, kunnen we u altijd een oplossing bieden die het beste bij u past en naadloos aansluit bij uw behoeftes. Dat is ook de reden waarom onze klanten graag met ons werken. 


Efficiënt systeem

Om efficiënt te kunnen werken maakt Talentsourcer gebruik van het Vendor Management Systeem (VMS) van Nétive. Middels het VMS borgt Talentsourcer algehele compliance en worden krachtige integratiemogelijkheden geboden waarmee we zorgen voor:

 • Het volledig beheer van inhuur-aanvragen, contracten, dossiervorming (compliance), urenregistratie en facturering;
 • Via één portaal kunt u de regie voeren over het inhuurproces: alle processtappen kunnen worden gevolgd en waar nodig worden bijgestuurd;
 • Onze rapportage mogelijkheden zorgen voor volledige transparantie van uw inhuur.
 • Partner

  Talentsourcer

 • Adres

  Monumentstraat 1b
  5038 AR Tilburg
  013-2037161

 • Contactpersoon

  RPO: Steven Stephania
  06-38924004

  MSP: Tjerk de Vries
  06-38755883

 • Dienstverlening

  MSP
  RPO
  TTM