Het VMS MSP Event 2014 was geslaagd!

Op 26 juni 2014 mochten we meer dan 175 gasten ontvangen voor ons VMS MSP evenement in Kasteel de Wittenburg in Wassenaar. Op deze inspirerende dag organiseerden we meerdere presentaties binnen het thema “Aardverschuivingen in de flexwereld” en keynotes van Bryan Peña en Margaret Heffernan. Ook lanceerden we ons tweede Best Practices boekje “10x inhuurcases”. Op deze pagina kunt u de presentaties terugkijken of downloaden. Of bekijk de sfeerimpressies. Zien we u volgend jaar op één van onze evenementen?

Bekijk en download presentaties

Bryan Peña – The changing landscape of contingent workforce
Margaret Heffernan – Great Teams

Breakoutsessies

Tijdens de breakoutsessies hebben diverse partners hun kijk op en ervaring met het onderwerp ‘Inhuur’ nader toegelicht. Als u over een van deze organisaties meer informatie wenst verwijzen wij u graag naar hen door. Bekijk hier hun presentaties.

  • NS en UWV – Succesvolle Inhuurmarktplaatsen
  • Fast Flex – Prepare to connect! Topprofessionals laten zich in 2020 niet meer dicteren
  • Nétive – VMS Innovaties
  • Zapplied – Automated VMS contracts & deal making
  • Svea Finans – Effectieve financiële afhandeling bij inhuur externe arbeid

Inhuurboekje

Het tweede boekje met Best Practices omtrent het onderwerp Inhuur is tijdens ons evenement uitgereikt aan de algemeen directeur van Nétive, Patrick Tiessen. Het is een uniek boekje met daarin tien verschillende beschrijvingen van inhuurcases. Mocht u, voor u zelf of uw relaties, meerdere boekjes wensen te ontvangen dan sturen wij u deze graag toe. U kunt boekjes aanvragen via deze pagina.

Boekje II

Sponsoren

Sponsoren VMS MSP Event

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u aan op een van onze social media kanalen om op de hoogte te blijven van al het nieuws rondom Nétive.