Netive VMS Release januari 2019

Release januari 2019

De release van januari 2019 is vanaf maandag 21 januari beschikbaar in de acceptatie-omgeving en wordt vanaf maandag 28 januari geüpdatet naar de productieomgeving.

Netive VMS logo en salesforce logo

Een inkoopordernummer kan handmatig of via een interface worden toegevoegd aan een urenstaat

In elke urenstaat kan naar wens een inkooopordernummer worden toegevoegd. Dat kan met de hand, of via onze urenstateninterface. Dit inkoopordernummer kan worden opgenomen in de factuur. Facturen kunnen ook op inkoopordernummer worden gesplitst. Op het moment dat er geen inkoopordernummer wordt toegevoegd aan individuele urenstaten, dan is het inkoopordernummer zoals geregistreerd in de opdracht beschikbaar in de factuur (DEV-14781).

Snelheidsverbetering door aanpassing kruimelpad

Het onderdeel dat het kruimelpad bijhoudt hebben we veel sneller gemaakt. Omdat het kruimelpad op bijna elke pagina wordt getoond, is de snelheid van bijna elke pagina verbeterd (DEV-14737).

Diverse verbeteringen medewerker

We hebben nieuwe velden toegevoegd voor het zakelijk e-mail-adres en telefoonnummer voor medewerkers. Daarnaast hebben we het ook mogelijk gemaakt om via onze interface een medewerker te kunnen wijzigen. Voorheen kon je alleen een personeelsnummer toevoegen, maar nu kunnen dus meer medewerker wijzigingen verwerkt worden. Als je meer wilt weten, neem dan contact op met onze Customer Success consultants (DEV-14062).