Release Nétive VMS juni 2019

Release Nétive VMS juni 2019

De release van juni 2019 is vanaf dinsdag 11 juni beschikbaar in de acceptatie-omgeving en wordt vanaf maandag 17 juni geüpdatet naar de productieomgeving.

Netive VMS logo en salesforce logo

Gebruik van meerdere valuta in één omgeving

Ons Nétive VMS is al een van de meest geschikte systemen voor internationale omgevingen vanwege onze verregaande ondersteuning voor meertaligheid en ons flexibele compliance management systeem (digitaal dossier). Maar het enige dat ons systeem nog in de weg stond voor internationale implementaties, was de ondersteuning voor het gebruik van meerdere valuta in één omgeving.
Met de aankomende release is deze veelgevraagde ondersteuning voor meerdere valuta in één omgeving toegevoegd. U kunt per klant de valuta toevoegen die gebruikt worden. Vervolgens kunt u voor deze valuta de wisselkoersen beheren. Zodra u een opdracht maakt in het systeem, stelt u definitief de valuta vast. Vervolgens wordt altijd verder gerekend met deze valuta tot en met de factuur: hiermee wordt wisselkoersrisico voorkomen. Ook kunnen meerdere valutarekeningen worden toegevoegd, zodat het factureringsproces optimaal kan blijven verlopen.
Meerdere valuta
De ondersteuning van meerdere valuta werkt zeer verfijnd. Bij het raadplegen van een opdracht, urenstaat of rapport (!), rekent het systeem alle bedragen automatisch om in uw voorkeursvaluta! Bijvoorbeeld: in één rapport ziet u alle bedragen in Euro, terwijl er ook opdrachten zijn gemaakt in US Dollar.

Geïnteresseerd in multi-currency?

Neem contact op met ons Customer Success Team.

015-251-1841

En een tip van de sluier: vanaf de eerstvolgende release voegen we ook ondersteuning voor meerdere valuta in het aanvraag- en aanbiedingproces toe.