Netive VMS release november 2018

Release Nétive VMS november 2018

De release van november zal vanaf dinsdag 20 november beschikbaar zijn in de acceptatieomgeving en zal vanaf maandag 26 november worden geüpdatet naar de productieomgeving.

Netive VMS logo en salesforce logo

Opties veld ‘Opleidingsniveau’ instelbaar

De keuzeopties voor het veld opleidingsniveau in de aanvraag en kandidaat zijn voortaan instelbaar. Als applicatiebeheerder kunt u deze terugvinden in de systeeminstellingen op het tabblad ‘Keuzelijsten’. Tip: vergeet niet de nieuwe versie van de betreffende webservices in gebruik te nemen om de huidige keuzeopties te wijzigen.

Status sollicitatieproces

Het is ook mogelijk om de voortgang van het wervingsproces te kunnen tonen op de werken-bij site. Je kunt nu in een aanvraag een wervingsproces  kiezen en vervolgens de huidige stap in het proces aan  geven. Deze informatie wordt meegegeven naar de werken-bij site via de daarvoor beschikbare koppeling. De processen en mogelijk stappen kunnen in de systeeminstellingen beheerd worden*.

Inschrijvingsbron kandidaat vastleggen

Aan het kandidaatformulier is een nieuw keuzeveld toegevoegd waarmee de bron van inschrijving vastgelegd kan worden. De mogelijke keuzeopties zijn instelbaar. Uiteraard ook een (open) sollicitatie vanaf een externe bron (bijvoorbeeld de ‘Werken bij’- site) kan meegegeven worden*.

* Om gebruik te kunnen maken van deze velden is een configuratiewijziging benodigd.