Netive VMS release oktober 2018

Release Nétive VMS oktober 2018

De release van oktober zal vanaf vrijdagavond 29 oktober worden geüpdatet naar de productieomgeving. Meer informatie kun je vinden in de release notes in Hello! Nétive. Eventuele bevindingen naar aanleiding van deze update kun je uiteraard registreren in Hello! Nétive.

Netive VMS logo en salesforce logo

Leverancier beheerrechten voor inhuurdeskmedewerkers

Na de 11.0 release is het mogelijk om als inhuurdeskmedewerker leveranciers aan te maken en te beheren. Vooralsnog was deze machtiging alleen beschikbaar in de SAB-account.

De SAB’er is vanaf nu degene die aan de inhuurdeskmedewerker de additionele machtiging ‘Gegevens beheren van alle leveranciers’ toe kan kennen in het MSP-account van de inhuurdeskmedewerker.

Let op: Deze machtiging wordt niet automatisch toegekend aan de inhuurdeskmedewerker. Het beheer van deze rechten ligt in handen van de SAB’er.

Nieuwe branding

Inmiddels is de nieuwe branding in meerdere productie omgevingen actief gezet. De meer moderne look and feel van de applicatie heeft veel positieve reacties teweeg gebracht.

Uiterlijk zal vanaf 25 oktober de nieuwe branding in alle omgevingen te zien zijn. Indien dit bij jullie nog niet het geval is, dan ontvangen we graag een bevestiging en brengen we de branding alsnog ‘live’.

De bevestiging om de nieuwe branding in de productie omgeving te gebruiken, of eventuele vragen, ontvangen we graag via onze portal Hello! Nétive.

Samenvoegveld beschikbaar in e-mails m.b.t. anonimisering

Deze release heeft een samenvoegveld beschikbaar gemaakt om, vanuit een e-mail op anonimisering, het bijbehorende record te openen. Dit kan zijn een specifieke kandidaat, voorkeurskandidaat of medewerker.

Bij het instellen van een e-mail van het type ‘anonimisering-details’ kan dit samenvoegveld gevonden en gebruikt worden onder de naam <<>>.