Staffing MS met Intrakoop

Succesverhaal / Nétive VMS
Succesverhaal Intrakoop Nétive VMS

De aanleiding

Onder het motto ‘Samen maken we goede zorg beter betaalbaar’ ondersteunt Intrakoop zorginstellingen bij het terugdringen van de totale kosten en het verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening van leveranciers. Ongeveer 600 zorginstellingen met meer dan 6900 locaties zijn lid van Intrakoop. Met hun kennis van de zorgsector én toeleveranciers brengen zij zorginstellingen en leveranciers bij elkaar. Door deze inkoopsamenwerking kunnen zorginstellingen kiezen voor de inkoopoplossing die optimaal aansluit op hun wensen en behoeften tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Intrakoop was opzoek naar een onafhankelijke partner voor wie de MSP core business is. Die vonden zij in Staffing MS.

De oplossingsinrichting

In eerste instantie leek vooral een mooie, innovatieve dienst voor Intrakoop om aan te bieden aan hun leden. Inmiddels blijkt dat vooral het gezamenlijk uitleggen van de mogelijkheden van MSP dienstverlening een belangrijke reden vormt voor dit partnership. Intrakoop bieft innovatie in haar palet van dienst voor de leden. De contante marktwerking van de marktplaats is een enorm unique selling point. Het is altijd win-win: de beste kandidaat voor de beste prijs, de marktwerking bij ieder individueel traject bij de inhuur van iedere nieuwe collega.

Het resultaat van de samenwerking met Nétive VMS

Doordat Intrakoop een partnership aanging met Staffing MS werden er een diverse resultaten behaald. Enkele hiervan zijn:

  • Innovatie
  • Marktwerking
  • Betere managementinformatie
  • Compliance

Hand in hand de leden van Intrakoop bekend maken met de mogelijkheden van een MSP is de gezamenlijke missie voor de komende tijd.

Uiteindelijk wil iedereen naar Grip op Inhuur

Eén succesvolle pilot zal meerdere schapen over de dam doen lopen

Download PDF

Download hier de PDF met het gedetailleerdere succesverhaal van Het Flexhuis.

Succesverhaal Intrakoop Nétive VMS