Staffing MS

Succesverhaal / Nétive VMS + FMS (Inhuurmarktplaats)
Succesverhaal Nétive VMS bij Staffing Management Services
Succesverhaal Nétive VMS bij Staffing Management Services

De aanleiding

Eind jaren ‘90 werd gezocht naar een oplossing waarmee inzicht verkregen kon worden in de externe inhuur. Staffing Management Services leerde dat het belangrijk was dat de inhuurprocessen op orde zijn. Als je dát voor elkaar hebt, dan is het krijgen van inzicht en grip stukken eenvoudiger. Daarnaast moest de focus verschuiven van het bedrijf naar de kandidaat.

De oplossingsinrichting

Voor Staffing Management Services is de implementatie net wat anders dan bij de anderen. Zij gebruiken zelf het systeem niet, maar bieden dit aan andere inhurende partijen aan. Zij fungeren als Managed Service Provider. Staffing Management Services maakt gebruik van de Marktplaats en de VMS oplossing van Nétive. De oplossing op een SaaS-platform was een belangrijk voordeel voor hen aangezien opdrachtgevers dan niet afhankelijk zijn van de MSP. Daarnaast was snelheid in het proces een belangrijke doelstellingen om te behalen. Klanten van Staffing MS zijn bijvoorbeeld Dynniq en EquensWorldline.

Het resultaat van de samenwerking met Nétive VMS

Staffing Management Services heeft een standaard draaiboek opgesteld waarmee binnen vier tot zes weken de implementatie van een nieuwe Marktplaats gereed kan zijn. Daarnaast zijn zij erg tevreden over de snelheid waarop een goede aanbieding verloopt. De ene partij krijgt snel goede CV’s op zijn bureau en de andere partij krijgt snel antwoord of de gedane aanbieding met CV en tarief interessant is of niet.

 • Klant

  Staffing Management Services

 • Branche

  MSP

 • Organisatie

  Managed Service Provider

 • FTE per jaar

  1100+

 • System

  VMS & Marktplaats

 • Processen

  Aanvraag, Selectie, Contractafhandeling, Facturatie

Quote

De implementatie van een nieuwe marktplaats is tegenwoordig een routinematige klus geworden, waar wij een standaard draaiboek voor hebben gemaakt. Binnen vier tot zes weken kan de implementatie klaar zijn.

Succesverhaal Nétive VMS bij Staffing Management Services

Download PDF

Download hier de PDF met het gedetailleerdere succesverhaal van Staffing Management Services.

Succesverhaal Nétive VMS bij Staffing Management Services