Vertrouwen

Succes berust op vertrouwen. En vertrouwen begint met transparantie. Op deze pagina vindt u de systeemstatus van onze Nétive oplossingen op het Salesforce platform.

Systeemstatus

Wij maken gebruik van de Salesforce cloudomgeving. Via deze pagina kunt u de systeemstatus van de Salesforce cloudomgeving volgen, specifiek van de cloudomgevingen die wij in gebruik hebben. Op de  systeemstatus pagina van Salesforce vindt u:

Per dag worden tegen de drie miljard transacties uitgevoerd op het Salesforce platform.

Gepland onderhoud

Salesforce voert tenminste drie keer per jaar gepland onderhoud uit. Hoofdreleases van Salesforce zijn seizoensgebonden: lente, zomer en winter.

Tijdens gepland onderhoud zijn onze omgevingen verminderd beschikbaar. U kunt op de gepland onderhoud pagina van Salesforce meer informatie vinden.

Salesforce en uw privacy

Op 6 oktober 2015 heeft het Europese Hof het EU-US Safe Harbor framework ongeldig verklaard. Met dezelfde ingangsdatum hebben Salesforce en Nétive de EU modelovereenkomst voor data uitwisseling getekend. Met het tekenen en naleven van deze EU overeenkomst, is data uitwisseling van persoonlijke gegevens op Netive VMS, Marktplaats of WMS via het Salesforce platform conform de door de EU voorgeschreven en gehandhaafde dataprivacy wet- en regelgeving. In de privacyverklaring kunt u meer lezen over hoe wij uw privacy waarborgen.

Welk exemplaar gebruik ik momenteel?

Het exemplaar dat uw organisatie gebruikt, staat aangegeven in de adresbalk van uw browser zoals hieronder aangegeven.

Netive Salesforce data in Europa