Astrid Le Grand: Salesmanager

  • Astrid Le Grand Netive VMS

Sinds augustus 2018 ben ik in dienst bij Nétive. Mijn functie is Salesmanager en in deze rol ben ik verantwoordelijk voor het ontwikkelen van new business development. In mijn loopbaan heb ik ervaring opgedaan in de zakelijke dienstverlening en de HR-dienstverlening. Service, resultaatgericht en samenwerken is waar ik voor sta. Met partners en prospects meedenken naar de beste klantoplossing, goed partnerschap en het verbinden is waar ik energie uithaal.

In de afgelopen 10 jaar heb ik met veel plezier in verschillende rollen gewerkt bij de Adecco Group. Hier heb ik met allerlei klanten in diverse sectoren mijn kennis van de HR-dienstverlening modellen opgebouwd waardoor ik ervan overtuigd ben dat dit niet zonder goede tooling kan. Gaaf dat ik nu bij Nétive alle ins en outs van de software technologie leer en mag overbrengen in nieuwe samenwerking met klanten.

Buiten werktijd sport ik graag en vind je mij op de fiets, aan de wandel in de Delftse Hout of buiten op de tennisbaan. Het buiten sporten houdt mij fit, het geeft ruimte om creatief te blijven denken en het competitie-element zorgt ervoor dat ik altijd samen wil winnen!

Ik ben geboren in Rotterdam en opgegroeid in Capelle a/d IJssel. Inmiddels woon en werk ik al ruim 20 jaar in de regio Den Haag. Samen met mijn man en dochter woon ik om de hoek van Nétive. Als het weer en de agenda het toe laten stap ik dan ook graag op de fiets om naar kantoor te gaan.