Bart Goossens: Directeur Business Development

  • Bart Goossens (Directeur Sales en Delivery)

Sinds 1 februari 2017 werk ik bij Netive als Commercieel Directeur. Mijn primaire verantwoordelijkheid is het ontwikkelen van nieuwe business zowel in bestaande als nieuwe markten. In mijn 25 jarige loopbaan heb ik veel ervaring opgedaan met business development, in Nederland maar ook internationaal. Bij Randstad en ManpowerGroup heb ik ook ruime ervaring opgedaan in de HR dienstverlening. Specifiek bij ManpowerGroup ben ik de laatste 6 jaar onder andere verantwoordelijk geweest voor de business development van het MSP label TAPFIN en heb hierbij nauw samengewerkt met Netive. Hierdoor ben ik enthousiast geworden over de applicatie en het bedrijf Netive. Daarnaast geloof ik dat digitalisering in de HR dienstverlening een steeds prominenter rol zal innemen.

Mijn kracht ligt in het bepalen van de juiste commerciële focus, het bedenken van nieuwe product/markt combinaties, het scherp krijgen van de klantvraag, het kunnen verplaatsen in de zakelijke en persoonlijke belangen van de ander. Mijn doel is om gezamenlijk met het team de mooie positie van Netive verder uit te bouwen.

Ik woon in Heemstede en ben getrouwd met Itske, samen  hebben wij twee kinderen, Thijs (17) en Julia (14).  Naast mijn gezin hou ik veel van hardlopen, skiën, rugby , Italië, klassieke auto’s en motoren. In de weekenden kook ik met veel plezier voor familie en vrienden.