Chris Neddermeijer: Solution Architect

Chris Neddermeijer

Mijn naam is Chris Neddermeijer. Samen met Patrick Tiessen en Leon Vet ben ik oprichter van Nétive. Sinds 1998 houd ik mij bezig met het “inhuurvak”: gestart als programmeur, vervolgde ik mijn carrière als functioneel analist, product owner en tegenwoordig als Solution Architect. Dit betekent dat ik partners, klanten en prospecten help tot de beste oplossing te komen voor uitdagingen binnen het inhuurproces. Uiteraard met behulp van ons prachtige Nétive Workforce Management System!

Mijn passie ligt in het leggen van de basis voor innovatie van ons product en alle mogelijke dienstverlening daaromtrent. Daarom volg ik de “flexmarkt” en de technische ontwikkelingen van ons platform Salesforce op de voet. Door nieuwe technologie toe te passen in de turbulente flexmarkt, ontstaan nieuwe product-dienst-marktcombinaties of creatieve oplossingen voor actuele problemen. Door het optimaal toepassen van onze technologie probeer ik overhead in de administratie, de complexiteit van inhuur en het proces maximaal te reduceren. Hierdoor komt tijd vrij, die bijvoorbeeld gebruikt kan worden voor de menselijke en communicatieve aspecten binnen het inhuurproces, of bijvoorbeeld een mogelijke (internationale) schaalvergroting. Mijn persoonlijke missie binnen het inhuurproces: “Kill Excel”.

Nieuwe technologie binnen het inhuurproces vind ik fascinerend: we zijn tegenwoordig in staat om binnen het inhuurproces 24×7 volautomatisch patronen te herkennen, gedrag te voorspellen, scenario’s uit te rekenen of zelfs voorstellen tot verbetering te doen. Dit soort ontwikkelingen helpen inhuurprogramma’s in het continu verbeteringsproces, wat voorheen pas mogelijk was met weken handmatig doorrekenen.

Ik ben getrouwd en trotse vader van vier kinderen. Ik houd van muziek, verre vakanties, watersport (varen, duiken), golfen en hardlopen.