Daniëlle Spaans: Senior Consultant Customer Success

  • Danielle Spaans Netive VMS

Mijn naam is Danielle Spaans. Sinds oktober 2017 werk ik als Senior Consultant Customer Success bij Nétive. Ik ben regelmatig bij onze klanten te vinden, zodat we goed weten wat er speelt en om te ontdekken of Nétive kan helpen bij het gebruik van onze applicatie. We leveren support, consultancy en trainingen en helpen met het implementeren van onderdelen van de applicatie die nog niet eerder werden gebruikt.

In de voorgaande jaren heb ik bij een verschillende uitzend-/detacheringsorganisaties gewerkt, zowel in de uitvoering als in verschillende functies op de ICT-afdeling, waar ik me voornamelijk richtte op het vertegenwoordigen van de gebruikersorganisatie. Daarna heb ik een aantal jaren als project manager gewerkt. Bij Nétive heb ik de mooiste combinatie kunnen vinden: terug naar de flexmarkt en het vertegenwoordigen van gebruikers in een ICT-omgeving.

In mijn vrije tijd ben ik ben ik graag buiten. Ik sta ofwel op de tennisbaan of wandel als training voor mijn deelname aan de Alpe d’Huzes. Het liefst neem ik dan mijn camera mee. Maar een ritje achterop de motor en een drankje op een terras zijn ook favorieten.