Frank Lubbers: Consultant Customer Success

Mijn naam is Frank Lubbers. Samen met mijn vriendin Sharon woon ik in het prachtige Den Haag. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan het maken van mooie reizen, de gezelligheid van vrienden en het produceren van muziek in de studio.

Na mijn opleiding Bedrijfskunde heb ik in verschillende functies gewerkt op het gebied van externe inhuur, onder andere bij Tempo-Team met opdrachtgevers als de Rijksoverheid en De Haagse Hogeschool.

De laatste jaren heb ik mij bij WVN Consultancy meer gericht op de procesmatige kant, IT-tooling en het opzetten van een MSP. In die tijd heb ik kennisgemaakt met Nétive van zowel de gebruikerskant als ook als samenwerkingspartner.

Ik vind het geweldig om te zien hoe de applicatie ons kan helpen in onze dagelijkse werkzaamheden. Efficiënter werken, het verkrijgen van managementinformatie, grip krijgen op kosten en kwaliteit; het is de weg naar verbetering en optimalisatie.

Als Consultant Customer Success zet ik me met veel enthousiasme in om onze opdrachtgevers te helpen naar deze verbetering en optimalisatie. Dit door vooral veel in gesprek te zijn met elkaar, voorbeeld te nemen aan best practices en proactief mee te denken over mogelijkheden leidend tot een groter succes.