Jack Newman: Salesmanager

  • Jack Newman Netive VMS

Mijn naam is Jack Newman. Voordat ik me bij Nétive aansloot was ik bij Profinda werkzaam  binnen de ‘Talentpool Technologie’-platformen. Meer recentelijk werkte ik bij Adepto. Mijn focus daar was binnen een commerciële / sales functie nieuwe klanten werven in de UK. In het werken binnen de ‘Talent Pool Technology’ heb ik waardevolle ervaring en inzicht opgedaan over de VMS / ATS markt, evenals het begrijpen van de MSP en RPO markt.

De gesprekken met Nétive begonnen bijna 6 maanden geleden en meteen was er een culturele fit tussen mijzelf, het bedrijf en het getalenteerde team. We delen een aantal kernwaarden: integriteit, ‘play-to-win’ en het helpen van onze klanten om echt waarde in hun technologieën te realiseren. Ik ben ervan overtuigd dat het bedrijf perfect gepositioneerd is om significante bijdrage te leveren aan klanten in het Verenigd Koninkrijk en deze kans voor ons is enorm. Ik deel het vertrouwen van Nétive in haar mensen, haar propositie en haar technologie en ik ben erg enthousiast om deze ambitie te helpen realiseren.

Mijn rol binnen Nétive is puur gericht op de Britse markt, waarbij ik zal streven naar het genereren van nieuwe klant acquisities voor Nétive, naast het opbouwen van een robuust partnerprogramma met serviceproviders voor de Britse markt. Mijn ambitie is om Nétive te vestigen als de mid-market leider voor VMS-technologie in de UK, iets waarvan ik geloof dat het volledig binnen de mogelijkheden valt. Onze ambitie is om duurzame relaties met onze klanten en partners te ontwikkelen en hen te helpen hun weg te vinden tijdens de Total Talent reis om echte wendbaarheid van het personeel met onze technologie mogelijk te maken.

Als mens ben ik iemand die het iedere dag waardeert dat er weer een nieuwe dag vol kansen en mogelijkheden is. Ik ben echt een mensenmens en centraal in wie ik ben, staat het werken met collega’s die gelukkig zijn en uitblinken in wat ze doen. Ik zorg er graag voor dat mensen gemotiveerd blijven, de humor van dingen inzien en vertrouwen hebben in het beste uit zichzelf halen. Er gaat niets boven gezondheid, geluk en humor!

In het verleden stond ik bekend als een ‘workaholic’. Zoals we allemaal weten, is het belang van zelfbehoud en het vinden van een balans cruciaal. Ik ben een fervent sportman; ik speel best goed voetbal, fiets regelmatig en ga naar de sportschool (om de feestelijke gehaktballen er af te branden). Ik heb ook alles wat goed is op Netflix wel gezien en desgewenst geef ik graag suggesties (tegen een zeer kleine vergoeding ;-).