Joanne Littooij: Interim Recruiter

Terwijl ik dit stukje schrijf realiseer ik me dat ik inmiddels al ongeveer 10 jaar verbonden ben aan Nétive, telkens in een andere rol en altijd op projectbasis.

Op dit moment ben ik Interim Recruiter, de organisatie groeit gezond en er zijn de afgelopen periode meerdere nieuwe collega’s in dienst getreden.

Omdat wij binnen het bedrijf werken met een bepaalde management methodiek, nl. ‘Scaling up’, verloopt ook het recruitmentproces volgens een vaste procedure.

Deze aanpak zorgt voor een zuiver proces zodat kandidaten objectief en eerlijk met elkaar vergeleken kunnen worden.

Ik maak er een gewoonte van om veel vaart in het proces te houden, de meeste procedures verlopen binnen twee weken na ontvangst van de sollicitatie, dat is zowel voor de kandidaten als voor onszelf plezierig.

Naast mijn werk voor Nétive, wat ik vooral in de herfst- en wintermaanden doe, ben ik dagvoorzitter voor zakelijke evenementen en zelfstandig trouwambtenaar.

Ik woon samen in Den Haag, in mijn vrije tijd doe ik graag dingen als lekker eten met vrienden, tennissen, vrijwilligerswerk en ben ik bijna dagelijks in de duinen of aan het strand te vinden, zowel sportief als voor ontspanning. Bovendien houdt mijn leuke zoon van 15 me ook plezierig bezig met alle uitdagingen die hij met zich meebrengt ;-)