Joanne Littooij: Interim Recruiter

Terwijl ik dit stukje schrijf realiseer ik me dat ik inmiddels al ongeveer 12 jaar verbonden ben aan Nétive, telkens in een andere rol en altijd op projectbasis. Vanaf begin 2017 ben ik Recruiter bij de organisatie, de organisatie groeit gezond en we zoeken en vinden jaarlijks diverse leuke nieuwe collega’s. Omdat wij binnen het bedrijf werken met een bepaalde werving & selectie methode, nl. ‘Scaling up’, verloopt ook het Recruitmentproces volgens een vaste procedure. Deze aanpak zorgt voor een zuiver proces zodat kandidaten objectief en eerlijk met elkaar vergeleken kunnen worden. Bovendien zijn sollicitanten vaak verrast door onze aanpak, ze ervaren het als persoonlijk en erg leuk. Ik maak er een gewoonte van om veel vaart in het proces te houden, de meeste procedures verlopen binnen twee/drie weken na ontvangst van de sollicitatie, dat is zowel voor de kandidaten als voor onszelf plezierig.

Naast mijn werk als Recruiter voor Nétive, ben ik ook Werkgelukdeskundige, ook hiermee ben ik actief bij Nétive VMS, samen met mijn collega Rolf zorg ik voor werkgeluk als onderdeel van de cultuur. Daarnaast ben ik ook nog Dagvoorzitter voor zakelijke evenementen en zelfstandig Trouwambtenaar.

Ik woon samen in Den Haag, in mijn vrije tijd doe ik graag dingen als lekker eten met vrienden, yoga, vrijwilligerswerk en ben ik bijna dagelijks in de duinen of aan het strand te vinden met onze teckel Puk. Bovendien houdt mijn leuke zoon van 19 me ook plezierig bezig met alle uitdagingen die hij met zich meebrengt ;-).