Kieran Jones: Consultant

  • Kieran Jones Netive VMS

Mijn naam is Kieran Jones. In mijn vorige baan was ik Implementatiemanager & domeinleider voor Randstad UK, dit is ook de reden dat Nétive en ik elkaar al geruime tijd kennen.

Na een aantal jaren met Nétive te hebben gewerkt als klant, heb ik de software, het Nétiveteam en de manier waarop Nétive zaken doet altijd interessant gevonden. Als “superuser” wilde ik altijd al meer kunnen doen met het systeem en begrijpen hoe alles werkt en ook een bron zijn van nieuwe ideeën voor functionaliteit en functies die niet alleen door mij kunnen worden gebruikt maar waarvan alle klanten en partners van Nétive kunnen profiteren. De ambities van Nétive in het Verenigd Koninkrijk maakten het voor mij een heel natuurlijke stap om de volgende stap in mijn carrière te zetten en voor het kantoor van Nétive UK te komen werken. 

Ik hou van een uitdaging, met name het oplossen van problemen. Ik hou ervan om een probleem dat onoplosbaar lijkt te zijn aan te kunnen pakken en er innovatieve oplossingen voor te bedenken. Ik hou ook van afwisseling, het doen van nieuwe dingen op nieuwe plaatsen met nieuwe mensen maakt me gelukkig en houdt me gemotiveerd.

Het belangrijkste in de wereld is mijn familie voor mij, ik breng graag tijd door met mijn vrouw en dochter, leuke dingen doen en nieuwe plaatsen bezoeken. Ik zwem elk weekend met mijn dochter, iets wat we al doen sinds ze pas 6 weken oud was. Ik hou ook van goede films, goed eten, thuis en in restaurants en ik hou van een breed scala aan muziek, van classic rock tot hiphop en drum and bass. Ik ben ook een zelfbenoemd “petrolhead” met een voorliefde voor de motorsport en formule één in het bijzonder.