Linda Kruithof: HR Business Partner

  • Linda Kruithof Netive VMS

Werken bij Nétive betekent voor mij werken bij een ambitieuze, sterk groeiende organisatie.

Vanuit mijn achtergrond in Human Resources en (interim) managementondersteuning ben ik bij Nétive werkzaam in de veelzijdige rol van HR Business Partner. Ik zorg dat alles op kantoor in Rijswijk op rolletjes loopt, ben vraagbaak en sparring partner op het gebied van HRM en organiseer evenementen in Nederland en daarbuiten.

Nétive biedt mij een mooie kans om een bijdrage te leveren aan het creëren van een werkomgeving waarin mensen met plezier werken en hun talenten kunnen benutten, maar ook verder kunnen ontwikkelen.

Persoonlijke ontwikkelplannen, een Traineeprogramma, helderheid rondom procedures als verlof, verzuim en arbeidsvoorwaarden, maar ook de dagelijkse lunch, feestelijke evenementen en andere personeelsbijeenkomsten, stimuleren het enthousiasme en de betrokkenheid van medewerkers.

Met een nuchtere kijk op zaken en als pietje-precies met een voorliefde voor pragmatische oplossingen, ben ik hier helemaal op mijn plek. Dat ik regelmatig zingend door het pand loop, is hiervoor de beste graadmeter.

De veelzijdigheid aan werkzaamheden en diversiteit aan vragen die ik krijg maken mijn baan zo leuk!

In mijn vrije tijd ben ik het liefst met mijn vrienden op stap. Ik wandel (met of zonder hond), kampeer en zwem graag, bezoek filmfestivals en opera’s en maak het liefst elk jaar een stedentrip of verre duikreis.