Matthijs Theelen: Product Owner

  • Matthijs Teelen Netive VMS

Voordat ik bij Netive begon was ik een front-end ontwikkelaar met focus op UX-design bij een project georiënteerd bedrijf. In die rol heb ik veel met de klant samengewerkt om hun eisen en wensen helder te krijgen. Bij mijn vorige baan kwamen mijn ambities niet overeen met de verwachtingen en mogelijkheden van de werkgever. Dus ben ik opzoek gegaan naar een nieuw avontuur. In de gesprekken met Netive kwam naar voren dat ik hier mijn ambities waar kan maken terwijl ik werk aan innovatieve software in een competitieve sector (die voor mij nieuw is). Daarnaast is de persoonlijke touch en aandacht voor elkaar binnen Netive ook belangrijke drijfveer geweest om hier te komen werken.

Als de nieuwe Product Owner van Team X-Force is het mijn ambitie om de productiviteit van ons team te verhogen, om tijd te nemen voor (nieuwe) wensen van klanten en om expertise te bieden op het gebied van UX-design. Werken aan het ontwikkelen van nieuwe en spannende dingen en het verbeteren van bestaande structuren en ervaringen. Of het nou softwareontwikkeling, houtbewerking of met lego is.

Momenteel ben ik veel bezig met het doorvoeren van verbeteringen aan ons nieuwe huis (help mijn man is een klusser-stijl). Maar in het algemeen houd ik er van om een stuk te gaan hardlopen of om naar de bioscoop te gaan. Ook prutsen met Arduino’s of drummen staat op mijn favoriete todo-lijstje.