Lennert Vermeulen: DevOps Engineer

Lennert Vermeulen Netive VMS

Mijn naam is Lennert Vermeulen. Na 10 jaar in het buitenland te hebben gewoond en gewerkt ben ik recent samen met mijn kat Lizzie terug naar Nederland terug gekomen en heb ik me in het mooie Den Haag gesetteld. In mijn vrije houd ik me bezig met video editing, duiken en probeer ik gitaar te leren spelen. Daarnaast is ook een avondje gamen mij niet vreemd.

De afgelopen 10+ jaar heb ik me vermaakt met het implementeren van verschillende VMS systemen op bijna elk continent en heb ik die ook na de implementatie ondersteund. Ook heb ik een rol gehad in de verschillende MSP programma’s naar een hoger niveau te tillen nadat ze al een tijdje liepen. Hoe efficiënter gebruik te maken van de applicatie die ze hadden en meer uit te halen. Ik heb in die tijd gewerkt met de grootste en nieuwe, opkomende partijen in de markt. Ik heb veel gewerkt aan nieuwe invullingen van de MSP en VMS wereld en breng deze ervaring nu naar Nétive.

Ik word heel enthousiast om te zien waar onze applicatie naar op weg is, hoe we onze klanten beter kunnen bedienen en hoe we het gebruikersgemak kunnen verhogen.

In mijn rol als DEVOPS Engineer ben ik de spin in het web tussen ons support team, onze ontwikkelaars en onze klanten zodat we kunnen ontwikkelen waar onze klanten op zitten te wachten.
Met mijn ervaring hoop ik ook de features te kunnen brengen waarvan je misschien niet eens weten dat je er op zat wachten, maar blij verrast zal zijn wanneer het in een van onze releases zit.