Ronald Kreugel: Country Manager DE

  • Ronald Kreugel Netive VMS

Mijn naam is Ronald Kreugel, geboren en opgegroeid in Utrecht, en sinds 2015 woon ik met mijn gezin in het noorden van Duitsland, nabij Hamburg. We zijn zeer betrokken bij het dorpsleven en zelf heb ik een actieve rol bij de schietvereniging, carnavalsclub en tevens als DJ op partijen en feesten. 

Sinds eind jaren ‘90 heb ik in de staffing en recruitment industrie gewerkt voor diverse grote uitzendorganisaties, waaronder Adecco, Vedior, Randstad, Randstad Sourceright en Allegis Global Solutions. In de afgelopen decennia heb ik diverse nationale en internationale functies gehad en ruimschoots ervaring opgedaan met het adviseren, ontwerpen en implementeren van complexe MSP en RPO oplossingen ondersteund door nieuwe technologie van diverse ATS en VMS partners, waaronder Nétive VMS. 

Technologie speelt een steeds belangrijkere rol, zeker in de staffing en recruitment industrie en digitalisatie staat hoog op de agenda van vele ondernemingen. Met Nétive VMS zijn wij in staat om processen te optimaliseren, vraag en aanbod van talent bij elkaar te brengen en uiteindelijk het resultaat van onze klanten te verbeteren, zowel kwalitatief als financieel. Mijn primaire focus zal liggen op de D-A-CH regio, waar nog vele organisaties behoefte hebben aan een goed functionerend VMS met persoonlijke ondersteuning van lokale experts.