Norma Sint: Senior Implementatieconsultant

Norma Sint Netive VMS

Mijn naam is Norma Sint, sinds 2006 ben ik werkzaam bij Nétive. Vanuit mijn achtergrond in de uitzendmarkt (USG People) ben ik gestart in de functie van Projectmanager. Na een periode van opzetten van en leidinggeven aan de afdeling Service en Delivery, richt ik mij nu in het team Sales & Delivery op implementaties in binnen- en buitenland.

Voor mij is werken bij Nétive zo leuk omdat het bedrijf mij iedere keer voorziet van nieuwe uitdagingen. Dit kan zijn een uitdagende implementatie van een mooie grote klant, de uitbreiding van Nétive naar het buitenland, maar ook het continue bouwen aan het beste product voor onze opdrachtgevers.

Buiten werktijd besteed ik veel tijd aan sporten (o.a. hardlopen en fietsen). Als het lukt bijna dagelijks, maar blessures willen nog wel eens wat roet in het eten gooien. Het leukste is de combinatie van sporten en reizen, ik droom van een marathon in het buitenland of een mooie fietstour door de binnenlanden van bijvoorbeeld Afrika. Ooit ….

Geboren en getogen ben ik in Amstelveen, onder de rook van Amsterdam. Die slissende Amsterdamse ‘s’ zal nooit helemaal slijten (tot verdriet van mijn ouders). Sinds ruim 15 jaar woon ik in Haarlem, waar ik geniet van de stadse gezelligheid met restaurantjes, kroegen, terrasjes en winkels, maar ook van de natuur (duinen en strand) op een steenworp afstand. In het weekend is het dubbel genieten samen met Bert, sinds een paar jaar mijn (tevens sportieve) partner.