Patrick Tiessen: Algemeen Directeur

Patrick Tiessen Netive VMS

Mijn naam is Patrick Tiessen. Samen met Chris Neddermeijer en Leon Vet ben ik oprichter van Nétive. Als oud collega’s zijn wij Nétive gestart met de gedachte dat ’t anders moet in de flexbranche. Waarbij inzicht, transparantie en procesoptimalisatie voorop staan. In eerste instantie hebben wij ons altijd gericht op de inlener. In de loop van de tijd zijn wij de hele inhuurketen aan het automatiseren.

Inmiddels zijn wij al bijna 19 jaar onderweg met Nétive. Ik zeg bewust onderweg omdat het voelt als een ontdekkingsreis. Vaak geef ik aan dat het niet voelt als het werken voor Nétive, eerder als werken aan Nétive omdat we iets moois aan het opbouwen zijn. Ondernemen is voor mij dan ook een passie geworden.

In mijn huidige rol als Algemeen Directeur heb ik in 2012 een belangrijke verandering binnen Nétive doorgevoerd. Wij gebruiken sindsdien de management methodiek voor snelgroeiende bedrijven: Rockefeller Habits (Scaling-up). Deze methodiek zorgt daadwerkelijk dat wij werken aan onze organisatie en dat medewerkers ook aan hun persoonlijke groei kunnen werken. Sinds het gebruik van deze methodiek heb ik ook de ambitie om de grootste ambassadeur van deze methodiek in Nederland te worden.

In mijn vrije tijd ben ik tot mijn 30ste altijd veel te vinden geweest op de tennisbaan. Ik heb ook jarenlang tennisles gegeven in Rotterdam. De laatste jaren werk ik wekelijks aan mijn handicap op de golfbaan. Door elke week een uurtje les te nemen is het mijn ambitie om snel richting een single handicap te gaan! Naast golf heb ik inmiddels een nieuwe sport gevonden. Sinds kort sta ik zeker 2 x per week op de Padelbaan.

Ik ben trots op mijn vrouw (sinds kort mag ik dit zeggen) Joanne en haar zoon Coen. Wij wonen aan de rand van Den Haag en lopen iedere dag lekker in de duinen of aan het strand met onze honden.