Rick van Nierop: Software Engineer

  • Rick van Nierop Netive VMS

Aangenaam kennis te maken, mijn naam is Rick van Nierop. Samen met mijn vrouw Josje Line woon ik sinds november 2017 in de Harnashpolder te Delft op 15 minuten fietsen van het Nétive kantoor. Ik ben een echt gezelschapsmens en ben gek op filosoferen, zingen, dansen, lachen en sporten (rugby, hardlopen, wielrennen).

Sinds eind februari ben ik bij Nétive in dienst, hiervoor heb ik 7 jaar gewerkt als Salesforce.com developer en consultant, eerst in loondienst bij een implementatiepartner, later als ZZP’er o.a. bij Ebay.

Vorig jaar besloot ik het een keer over een andere boeg te gooien en heb ik part time in een biologische supermarkt gewerkt, zodat ik mij daarnaast bezig kon houden met m’n persoonlijke ontwikkeling. Zo heb ik o.a. een reis naar Brazilië gemaakt, aan een 10 daagse stilte-meditatie workshop deelgenomen en een opleiding tot bio-dynamisch tuinder gevolgd. Met andere woorden: genoeg avonturen beleefd om weer met frisse energie en inspiratie mijn werk als developer voort te zetten bij dit plezierige bedrijf.