Rolf Hamersma: Partner Success Manager

Mijn naam is Rolf Hamersma en ik ben in juli 2018 gestart bij Nétive. Ik ben getrouwd met Raema en vader van twee jongens Levi (11 jaar) en Jesse (9 jaar). Wij wonen met veel plezier in Hilversum. Mijn zoons zijn beide enthousiaste voetballers bij v.v. Altius en daardoor ben ik ook (weer) actief betrokken geraakt bij het voetbal. Daarnaast maak ik graag tijd vrij voor een gaaf concert, mooie film of een inspirerend boek. En voor mijn Araucana kipjes die ervoor zorgen dat we regelmatig verse eitjes bij het ontbijt hebben.

Ik kijk terug op een mooie carrière van ruim 17 jaar in verschillende sales- en accountmanagement rollen binnen Randstad Groep Nederland. In die periode ben ik als (key) accountmanager en client development director verantwoordelijk geweest voor de relatie, dienstverlening en ontwikkeling van key accounts in diverse branches en sectoren, waaronder High Tech, Industrie, Logistiek, Banken & Verzekeraars en de Publieke sector.

Als Partner Success manager is het mijn ambitie om het belangrijkste partners maximaal te laten profiteren van onze VMS applicatie en de e-HRM expertise van Nétive. Ik ga deze uitdaging als lid van het team Customer Success graag aan!