Rolf Hamersma: Manager Partner Strategy & Solutions

Mijn naam is Rolf Hamersma en ik werk vanaf juli 2018 bij Nétive. Ik ben getrouwd met Raëma en vader van twee jongens Levi (15 jaar) en Jesse (12 jaar). Wij wonen met veel plezier in Hilversum. Mijn zoons zijn beide enthousiaste voetballers bij v.v. Altius en daardoor ben ik ook (weer) actief betrokken geraakt bij het voetbal. Daarnaast maak ik graag tijd vrij voor een gaaf concert, mooie film of een inspirerend boek. En voor mijn Araucana kipjes, die ervoor zorgen dat we regelmatig verse eitjes hebben bij het ontbijt.

Inmiddels ben ik alweer 3,5 jaar werkzaam bij Nétive en heb ik een mooie bijdrage kunnen leveren aan de groei van onze MSP partners en het professionaliseren van onze partner strategie en servicemodel.

Werkgelukdeskundige

Daarnaast is één van de gave dingen van het werken voor Nétive dat veel collega’s naast hun functie ook een extra rol hebben binnen de organisatie. Een rol die gericht is op de ontwikkeling en groei van de organisatie en/of bijdrage van Nétive aan de maatschappij. Voor mij is dit de rol van Werkgelukdeskundige, waarin ik de organisatie (leidinggevenden en collega’s) adviseer en ondersteun bij het verbeteren van het individuele en collectieve werkgeluk (plezier, ontwikkeling, verbinding, welzijn).

Vanuit mijn functie heb ik voluit de ambitie om onze VMS applicatie en expertise optimaal in te zetten voor de dienstverlening van onze partners. Als werkgelukdeskundige is mijn ambitie dat alle collega’s ‘fluitend naar het werk komen en fluitend weer naar huis gaan’.